TE bele kopalke so na pevki Alyi videti naravnost popolne, ta model NIKOLI ne gre iz mode!

TE bele kopalke so na pevki Alyi videti naravnost popolne, ta model NIKOLI ne gre iz mode! (foto: Ana Gregorič / POP TV) Ana Gregorič / POP TV
18. 8. 2022

Postavna pevka ima svoj drugi dom v Dalmaciji, kjer preživlja poletja.

Plavolasa Alya je ljubiteljica poletja in morskih užitkov, kar rada pokaže svojim oboževalcem. V preteklosti jih je že večkrat razveselila s čudovitimi prizori, na katerih je pokazala svojo postavo v kopalkah, a zdaj je čisto navdušila s sliko, na kateri je v belih bikinkah.

Srčna izbranka Luke Basija se temu seksi topu ni mogla upreti, pokazala je seksi postavo

Te so na njej dejansko kot ulite, saj ima krasno postavo: je vitka in čvrsta hkrati, z oblinami na pravih mestih. Za to sezono je izbrala modrček, ki se s širokim trakom zveže za vratom, in visoko izrezan ter miniaturni spodnji del kopalk. "Dobrodošli v hotelu modro nebo, tu se čas res ustavi," je ob sliki, ki je pritegnila veliko pozornost, zapisala priljubljena pevka.

Zdi se, da je čisto v svojem elementu: sredi morja s širokim nasmehom na ustnicah. Lase si je spela v visoko in ohlapno figo, zaradi preproste pričeske pa je videti še mlajše! Nobena skrivnost ni, da Alya pazi na svojo prehrano in tudi na to, da veliko časa posveti telovadbi in ohranjanju odlične forme. Ta je še kako opazna na njenih nastopih, saj je na odru nenehno v gibanju, za kar potrebuje veliko kondicije.

Njeni oboževalci dobro vedo, da v vsak nastop vloži veliko truda - to zelo cenijo in se ji na koncertih oddolžijo z glasnimi aplavzi. To pa si pevka vsekakor zasluži.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ᴀʟʏᴀ [ᴏꜰꜰɪᴄɪᴀʟ ꜱɪᴛᴇ] 🔹 (@alyamusic)