Te kopalke Ane Tavčar Pirkovič so res ikonične in vedno v trendu, njena postava je v njih fantastična!

Te kopalke Ane Tavčar Pirkovič so res ikonične in vedno v trendu, njena postava je v njih fantastična! (foto: RTV) RTV
14. 4. 2022

Marsikdo komaj čaka na poletje in oddih ob morju, zagotovo je med njimi tudi naša voditeljica.

Ana Tavčar Pirkovič je navdušena popotnica, ki poletne počitnice rada izkoristi za odkrivanje drugih dežel, raziskovanje znamenitosti in kulturne dediščine. Seveda pa nekaj dni preživi tudi na morju, saj ga preposto obožuje.

Ob tem zna zase izbrati take kopalke, ki poudarijo njene obline in diskretno objamejo njeno telo. Lani je nosila model, ki je navdušil številne, saj so ji te kopalke pristajale kot ulite!

So enodelne, spredaj nagajivo okrašene z vrvico in z globokim dekoltejem. Ana je v njih videti res božansko, njena postava je brez trohice maščobe, noge pa dolge in čvrste. Seveda si mirno lahko privošči tudi bikinke, a očitno so enodelni modeli kopalk tisti, ki so ji pisani na kožo.

Zagotovo nas bo tudi v tej sezoni razveselila s kakšnim podobnim prizorom in že komaj čakamo, da vidimo, kakšne kopalke bo izbrala za to poletje. No, s temi, ki jih je nosila lani, tudi letos ne bo zgrešila, saj so še vedno nadvse trendovske - gre za model, ki pravzaprav nikoli ne gre iz mode in velja za večno klasiko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)