Te kopalke so na Iris Mulej videti naravnost sanjsko, pokazala je svoje popolne noge

1. 9. 2021
Deli
Te kopalke so na Iris Mulej videti naravnost sanjsko, pokazala je svoje popolne noge (foto: Primož Predalič)
Primož Predalič

Ob pogledu na njeno čudovito postavo bi le malokdo pomislil, da ima ta mladostna lepotica že dva otroka.

Iris Mulej je zagotovo ena od tistih srečnic, ki jo je mati narava obdarila s sanjsko postavo. Sama ne skriva dejstva, da se še kako trudi ohranjati svojo vitalnost in vitkost s pomočjo zdrave prehrane in telovadbe. Kljub vsem obveznostim, tako družinskim kot poslovnim, si vedno zna vzeti čas zase in poskrbeti za svoje dobro počutje.

Vedno, ko si obleče kopalke, požanje nemalo pozornosti - tako kot jo je tokrat. Izbrala je enodelne kopalke z zanimivim detajlom na prsih. Zleknila se je na udoben baldahin in preprosto uživala v čudovitem trenutku. Njene noge so pri tem še kako prišle do izraza in številni so ugotavljali, da so res brezhibne - dolge, vitke in čvrste.

"Mal poletnega vajba, ker smo še avgusta... vreme pa očitno misli, da je že oktober. A se še komu zdi, da se je ta avgust komi začel... dejansko pa se že poslavlja in to z deževnimi dnevi. PS: morm tud jaz včasih kej pojamrat," je bila iskrena Iris. 

Očitno spada med tiste dame, ki jim je poletje pisano na kožo. No, to se zagotovo še ni čisto poslovilo in še nas čakajo topli dnevi, ki jih je treba kar se da izkoristiti. Zagotovo bo to naredila tudi postavna Iris.