Te modre bikinke so na Metki Albreht videti več kot odlično, nekdanja misica ne skriva ničesar!

Te modre bikinke so na Metki Albreht videti več kot odlično, nekdanja misica ne skriva ničesar! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 8. 2022

Tudi svojih let ne, na kar je marsikatera dama občutljiva.

Metka Albreht, naša nekdanja misica in uspešna stilistka, ne skriva svojih let. Pred kratkim je praznovala svoj rojstni dan, ki ga je preživela nekje ob morju, kjer na vso moč uživa. Dopolnila je 47 let, a jih niti približno ne kaže - videti je vsaj desetletje mlajša, tudi takrat (ali pa še posebej takrat) ko si obleče bikinke. Tokrat je oboževalce razveselila z modrimi kopalkami, ki še posebej lepo pristojijo njeni zagoreli polti.

Škoda, da Ana Tavčar Pirkovič le redko obleče tako kratko obleko: v TEJ njena lepota pride maksimalno do izraza

"Heeej. Leto je že naokrog. In danes je zame poseben dan. Vem, da sem kot otrok. Sam je tko lušno sprejemat voščila, slišat stare prijatelje, znance, sodelavce, sosede iz otroštva. Zame neprecenljivo in zelo veselo. Želje? Ne želim si veliko. Naj ostane tako kot je," je zapisala Metka.

Dodala je še, da je "zavedanje, da imam dva zdrava otroka, moškega, ki me zna spravit na obrate (takšne in drugačne), da opravljam poklic, ki ga obožujem je zame nekaj, za kar se je vredno smejat vsak dan."

Tudi v našem uredništvu ji iskreno čestitamo in želimo še veliko lepih trenutkov, preživetih v družbi ljudi, ki jih ima najraje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)