Te oprijete hlače so na Jasni Kuljaj videti tako zelo seksi, verjetno najbolj zapeljiva modna kombinacija, kar smo jih videli pri voditeljici

Te oprijete hlače so na Jasni Kuljaj videti tako zelo seksi, verjetno najbolj zapeljiva modna kombinacija, kar smo jih videli pri voditeljici (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
15. 6. 2020

Voditeljica Jasna Kuljaj je v vseh modnih kombinacijah videti odlično, a nedavno je verjetno presegla še samo sebe.

Voditeljica Jasna Kuljaj je ena tistih srečnic, ki se lahko pohvali, da ima že od nekdaj vrhunsko postavo. Seveda zato nikoli nima težav, ko se odpravi v trgovino, ker ji prav vse čudovito pristaja.

Nedavno je odšla na lov za novim hlačam in že prve so ji pristajale kot ulite in kot bi bile izdelane posebej za njo. Oprijete, svetleče hlače so bile na Jasni videti tako zelo seksi, da so jo ostale obiskovalke trgovine z zavistjo opazovale in si verjetno potiho želele, da bi imele tudi same tako sanjsko postavo.

Jasna Kuljaj je videti zapeljivo v vsem, kar obleče, a z zadnjo modno kombinacijo je verjetno prekosila še samo sebe, saj je bila videti tako neverjetno seksi, da bo po mestu naredila pravi kaos, saj se bodo prav vse glave obračale za njo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nova kolekcija vabi v @freddy_slovenija Katere pa sem na koncu izbrala pa v Storyjih👉💥

A post shared by Jasna Kuljaj (@jasnakuljaj) on

Priporočamo