Tega pa še nismo doživeli: Jan Plestenjak spregovoril o očetovstvu in s tem mnoge presenetil (tudi nas!)

Tega pa še nismo doživeli: Jan Plestenjak spregovoril o očetovstvu in s tem mnoge presenetil (tudi nas!) (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
1. 6. 2022

Priljubljeni pevec v javnosti ne razpravlja o takih zadevah, ki se tičejo njegove zasebnosti, a tokrat se ni mogel izogniti odgovoru.

Jan Plestenjak se je v zadnji oddaji šova Znan obraz ima svoj glas pojavil kot četrti žirant, kar je navdušilo številne njegove oboževalce in oboževalke. Znano je, da voditelja oddaje, Peter Poles in Sašo Stare, res nista od muk in znata postaviti tudi kakšno "žgečkljivo" vprašanje. No, pri Janu res nista šparala.

Pri snahi Rosvite Pesek so takole proslavili pomemben dan, glavna zvezda pa je bil mali Mateo

Sašo je Jana kar neposredno povprašal o očetovstvu, saj je dejal: "Na Talentih si nama povedal, da zdaj več nisi samski in da si želiš biti "foter." Kako kaj gre?" Jan je odgovoril, da je po njegovem mnenju lažje napisati pesem, kot biti foter, ter dodal: "Malo me skrbi, a je treba biti priden, je treba delati."

Peter Poles pa se je pohecal povsem v svojem slogu - Jana je vprašal: "Si to res želiš? Zdaj prihajaš v leta, ko bi ti lepotni spanec mogoče že malo koristil." Naš pevec pa se ni pustil in je odgovoril: "Veš, kaj? Ostajam sanjač." In pri tem lahko samo zaključimo, da je Jan s svojim odgovorom res ostal zvest samemu sebi, se vam ne zdi?