Tega prizora ne vidimo pogosto: Ivjana Banić pokazala svojega srčnega izbranca, res je postaven

Tega prizora ne vidimo pogosto: Ivjana Banić pokazala svojega srčnega izbranca, res je postaven (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
19. 3. 2021

Res je lepo videti celo družino na kupu.

Ivjana Banić s svojo družinico živi na Havajih in pogosto pokaže kakšen lep utrinek iz njihovega življenja ter čudovite prizore tamkajšnje narave. Njeni sledilci so ji hvaležni, da jim približa način življenja, kakršnega živijo na tem otočju v Tihem oceanu.

Medtem ko smo že vajeni, da Ivjana pokaže svoja otroka, hčerko Vilo in sina Krasa, svojega partnerja Roka ne razkriva prav pogosto. Tokrat pa je naredila izjemo in objavila prikupno fotografijo, na kateri so ovekovečeni vsi štirje.

"Ohana means Everything. In tole smo mi, jaz in moja OHANA. Na Havajih je družina nekaj najbolj svetega in najbolj pomembnega. Sama vedno trdim, da sta družina lahko tudi samo 2. Ali pes in lastnik, recimo. Da so družina tudi prijatelji. Pa me vedno škilasto gledajo, ker družina vključuje, po mnenju nekaterih, maternico, testise, ovulacijo in pika," je odločno zapisala.

Nato pa je še dodala, da je končno našla državo, kjer je ohana vse, kar je osebi ljubo: družinski člani in prijatelji. " Viva la Havaji. Sicer pa .. družina je tisto za kar ti trdiš, da ti je drago in nadpomembno," je zatrdila Ivjana. In z njo se lahko samo še strinjamo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVJANA BANIC ✫ blabla + travel (@ivjana)