Teja in Jani (Gostilna): Dojenčka (še) ne bo

Jani in Teja sta si 
od prazničnih dni 
odpočila v termah. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
5. 1. 2015

Parček, ki se je predlani zaljubil v šovu Gostilna išče šefa, še vedno uživa skupaj. Tokrat smo ju zmotili na romantičnem oddihu v termah, kjer sta si vzela čas samo zase.

"Ker sva trenutno res zasedena s cateringi, tim buildingi, otroškimi rojstnodnevnimi zabavami in tečaji ter vsemi drugimi projekti, je Jani potuhnjeno organiziral tridnevni oddih v termah, kjer so bile v ponudbo vključene savne in različne masaže, ki so nama dale novega zagona in energije, ki jo vsekakor potrebujeva za nadaljnje delo. Mislim, da je bilo to kar njegovo predčasno darilo za moj rojstni dan, glede na to, da je tudi januar že kar precej zaseden. Ker sva oba dokaj hiperaktivna, sva v savnah zdržala le kratek čas. Jaz sem tako vsako prosto minuto izkoristila za delo na računalniku, ki je že najina obvezna oprema, Jani pa je vsak dan obvezno obiskal fitnes," nam je o njunem oddihu zaupala Teja, ki pa pravi, da je tudi vraževerna, zato sta z Janijem silvestrovo preživela v dobri družbi prijateljev: "Glede vraževerja je pa tako, da so me od malih nog učili, da je treba, preden vstopimo v novo leto, počistiti stare dolgove oziroma stare zamere, tako da se bom tega držala tudi letos, tako kot vsako leto. Upoštevam, da bo novo leto odvisno od vstopa vanj. Če bo vstop v novo leto lep, zabaven in s pravimi ljudmi, potem bo srečno tudi vse leto."

Sicer pa je parček po novem spet sam, brez pasje ljubljenke Bunke:

"Bunko sva res oddala, ker enostavno ni šlo. Glede na naravo dela sva bila izredno utrujena, ko sva ji poskušala nameniti dovolj časa in pozornosti. Midva ji tega žal nisva v zadostni meri omogočala. Bunka je izredno aktiven kuža in ob vsem delu, ki ga imava, je bilo zanjo resnično težko skrbeti. Tako sva se odločila, da jo podariva prijateljici, ki je bila v Bunko zaljubljena od prvega dne, ko sva jo dobila. Z njo smo tudi vsakodnevno v kontaktu, živi zelo blizu nas in tako se z Bunko pogosto vidimo. Veliko jo obiskujeva oziroma jo vzameva tudi domov, ko imava malo več časa. Prijateljica pa živi v hiši, vsak dan hodi z Bunko na dolge sprehode in Bunkica resnično uživa."

NINA KEDER

Priporočamo