Teja in Jani (Gostilna išče šefa) sta že poročena

Jani in Teja (foto: Jana Šnuderl) Jana Šnuderl
4. 5. 2015

Ljubeči parček, ki se je zaljubil v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa, se je nedavno postavil pred fotoobjektiv profesionalne fotografinje, in to v prelepih poročnih kreacijah v cvetočem breskovem nasadu. Ljubezen sije iz njunih oči, pravita pa, da zato, da širni Sloveniji povesta, da se imata rada, ne potrebujeta nekega papirja.

Od prvega dne imata metuljčke v trebuhu.
Teja pravi, da je Jani njena sorodna duša.
Jani si je nadel še lesena očala in uro znamke Woodway.
Dogovor med zaljubljencema pa je, da se uradno ne bosta poročila. Teja pravi, da če bi kadarkoli prišlo do tega, da bi se njen partner, torej Jani, želel uradno poročiti, da bi rekla ne.
Teja v čudoviti beli obleki.

Fotografiranje in poziranje v poročnih oblekah jima je pisano na kožo. Povezana in zavezana drug drugemu se čutita že od prvih iskric, ki so se pojavile med njima. Po treh mesecih zveze je Jani Tejo tudi zaprosil za roko, jo zaročil in ji podaril prstan. Srečnih trenutkov pred dobrima dvema letoma se Teja še danes rada spominja: "Po treh mesecih najine zveze me je Jani zaročil in s tem, ko me je zaročil, me je tudi poročil. V najinih glavah je to kot poroka, pomeni nama popolnoma enako. Ko sva se spoznala, sva se dobesedno našla. Vsi, ki naju poznajo, vejo, da sva si prijatelja, sodelavca in ljubimca hkrati. Imava se najraje, a tako močna kot je ljubezen, tako močno si znava itit tudi na živce. Lahko rečem, da imava zelo razgibano zvezo in takšna nama je všeč. Nama nikoli ni dolgčas, vedno se nama kaj dogaja. Globoko v sebi pa oba veva, da sva se našla, našla sva svoji sorodni duši. Ne potrebujem papirjev, globoko v sebi sem poročena."

Da pa sta stopila v poročni obleki, ona v čudovito belo kreacijo Krinoline in on v moško obleko Sens, ju ni bilo treba popolnoma nič pregovarjati. Na prelep sončen dan so se s fotografinjo dobili na Primorskem, v Vipavski dolini, v popolnoma cvetočem breskovem nasadu. Rajska kulisa je bila kot naročena za poročno fotografiranje in Teja in Jani sta se odlično vživela. In kako se je Teja počutila kot nevesta?

"Čudovito! Vse je bilo popolno in vesela sem, da sem doživela ta trenutek poročnega dneva. Ker vse drugo je en sam stres. Moti me celoten proces poroke – sekiranje na vse strani, živčna nevesta, trapaste igre – to ni zame. Sicer pa nama je bilo obema všeč, da sva se lahko napravila po najino, neobvezujoče, z dodatki, ki naju naredijo taka, kot sva. Jani je bil sicer v obleki, a je imel spodaj kavbojke. To je čisto on. In jaz z usnjeno jakno – to sem čisto jaz."

Kako pa se je v vlogo ženina vživel Jani?

"Zanimivo je bilo. To lahko rečem. Uživali smo na sončku, se imeli luštno in namesto da bi cela ceremonija trajala deset ur, smo bili v dobri uri 'fertig'."

NINA KEDER, foto: JS oblikovanje, Jana Šnuderl

Priporočamo