Teja in Jani (Gostilna): Prvi dopust s hčerko Sio

Teja in Jani (Gostilna): Prvi dopust s hčerko Sio (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
18. 7. 2016

Zaljubljenca iz resničnostne oddaje Gostilna išče šefa, Teja Perjet in Jani Jugovic, sta se s hčerko Sio in njegovim sinom Tajem pred kratkim vrnila s počitnic v Medulinu, kjer so neizmerno uživali. Mala Sia je izjemno radovedna deklica, ki se pri desetih mesecih že postavlja na nogice.

Pobudnik za družinski dopust je bil Jani, ki je Tejo samo en dan pred odhodom seznanil s počitnicami na morju. Že sama pot z avtom se je začela prav pustolovsko, saj je Sia deklica akcije in vsak dan prinese nekaj novega. "Spomnim se namreč, ko smo se na poti do Škofje Loke kar šestkrat ustavili, zdaj pa sva ujela ritem in na pot kreneva takrat, ko je zaspana. Ima tudi svoje pesmice, ki jo pomirijo, in takrat malce zaspi. Preostali čas, ko je budna, pa jo je treba animirati, tako da je v našem avtu vedno zelo pestro," pove Teja, ki je zelo vesela, da je Sia uživala na morju. "V morje je sicer namočila samo nogice, ji je bilo premrzlo, tako da smo se kopali v bazenu z morsko vodo.

Raje kot v vodi pa je bila ob bazenu, saj se je začela postavljati na nogice, kar pomeni, da želi biti neprestano na tleh," zaupa Teja in doda, da se dojenčica noče več niti nositi niti voziti v vozičku. Začela pa je že uporabljati prve besede. "Kliče tati, Taj je Taaa, jaz sem mam mam, bai je babi, dedi je dejdi. Tako da se na vso moč trudi komunicirati z nami. Verjamem, da bo imela zelo veliko za povedati, ko ji bo enkrat steklo," v smehu razloži Teja, ki je zelo vesela, da se Taj tako dobro razume s sestrico. "Ljubezen med njima je res močna. Sia ga naravnost obožuje. Neprestano ga objema in lupčka. Taj pa je do nje izredno skrben in nežen. Z njo se igra, jo pazi, veliko mi pomaga," se razneži Teja, ki doda, da je Jani odličen očka in obema otrokoma posveča veliko pozornosti.

Daljši dopust ju še čaka

Sicer pa imata s podjetjem Tejani do septembra izjemno veliko dela, kar ju zelo veseli. Zato se bosta konec poletja, tik pred začetkom vrtca, s prijateljema, ki imata le 12 dni mlajšo punčko Zojo, odpravila na daljši dopust na hrvaško obalo. 

■ BARBARA MAJIČ