Teja in Jani (Gostilna): Sia je največje darilo

Teja in Jani (Gostilna): Sia je največje darilo (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
3. 10. 2016

Zaljubljenca iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa Teja Perjet in Jani Jugovic sta 12. septembra praznovala oziroma je prvi rojstni dan praznovala njuna hčerkica Sia. Pravita, da je za njima pestro leto, polno novih dogodivščin in izkušenj, saj je malčica izjemno zahteven in aktiven otrok.

Mlada družinica je rojstni dan praznovala na morju, a ker je Jani ravno tisti dan moral v Slovenijo, saj je imel obveznosti v Tejaniju, so zares praznovali šele, ko so vsi trije prišli domov. In s čim sta svojo princesko obdarovala za njen prvi rojstni dan?

"Sii sva kar prek spletne strani www.skratek.si kupila obutev, kjer imajo res kvalitetne copate in čevlje. Glede na to, da čeveljčke potrebuje za v vrtec, je najino darilo veliko bolj funkcionalno. Prav tako so za uporabna darila poskrbeli domači, ki so jo založili z oblačili. Prijatelji pa so prinesli veliko igrač, od živali, ki se oglašajo, do plišastih igračk, in prav vse ima rada. Je pa res, da sva ji z Janijem na www.mojamalasobica.si naročila precej stvari, saj njihove izdelke obožuje. Tako je dobila punčko zajčka in nahrbtnik za vrtec, na morju pa sva ji kupila še sovico, saj je poleg zajčka to njena najljubša živalca," pove Teja, ki prve mesece po rojstvu ni nič spala, saj je imela Sia krče, Teja je imela težave z dojenjem, poleg tega pa dojenčica ni marala ne vozička, ne nosilk, ne vožnje z avtom.

"Bili sva tudi veliko sami, saj je imel Jani izredno veliko dela s Tejanijem, tako da je bilo res težko. A bila je zdrava, in to je najpomembnejše. Vse se prenese, če je otrok zdrav, in zavedam se, kakšno srečo imam glede tega. Zaradi Sie je bilo to najlepše leto in biti mama je največje darilo, ki sem ga kdaj prejela," še razneženo pove Teja.

Tekst: Barbara Majič

Priporočamo