Teja in Jani: Prepoznavnost že dobro tržita

Na fotografiranju sta vidno uživala. (foto: Ambas) Ambas
Vir: Lea
28. 1. 2013

Pregovor Kuj železo, dokler je vroče dobro poznata tudi najbolj znana slovenska zaljubljenca, kuharja Teja in Jani. Skupaj sta se lotila že več projektov.

Dokaj pogosto se pojavljata na dogodkih, predvsem povezanih s kulinariko, recimo na odprtjih določenih restavracij, in sta za to bogato nagrajena. Pred kratkim pa sta dobila tudi prvo konkretno ponudbo. Teja in Jani, oba poznana po svojem dovršenem in mladostniškem slogu oblačenja, sta namreč postala ambasadorja v Sloveniji še ne tako znane blagovne znamke Mistral.

Profesionalno fotografiranje
Ko so ju zastopniki blagovne znamke Mistral povabili k sodelovanju, so jima pripravili še profesionalno fotografiranje v teh oblačilih. V bližnji prihodnosti namreč v Kranju odpirajo prvo franšizno trgovino. Najprej sta si oblačila podrobneje pogledala, jih preizkusila, in ko sta ugotovila, da jima oblačila dejansko tudi pristajajo in da je to popolnoma njun stil oblačenja, je bil dogovor sklenjen, postala sta ambasadorja.

Z veseljem sta se lotila tudi profesionalnega fotografiranja oziroma poziranja. V vlogi modelov sta se odlično znašla, delno je za to zaslužna tudi fotografinja Jana Šnuderl (JS Design), ki je poskrbela, da sta bila Jani in Teja v vlogi modelov sproščena in sta v tej novi vlogi dejansko uživala.

Priporočamo