Teja Jugovic (Coolmamacita) sprva molčala, potem pa le zavezala jezik Gregorju Čeglaju

12. 8. 2022
Deli
Teja Jugovic (Coolmamacita) sprva molčala, potem pa le zavezala jezik Gregorju Čeglaju (foto: Ana Gregorič / POP TV)
Ana Gregorič / POP TV

Vplivnica Teja Jugovic ne skriva, da so jo nedavne izjave Sanjskega moškega Gregorja Čeglaja prizadela, a se je kot kaže uspela hitro pobrati.

"Sm mogla mal predelat oz. še vedno predelujem. Pa ne vseh teh banalnih vrtčevskih zadev, ampak sebe. Zakaj se me je vse skupi tako dotaknilo, zakaj sem za sekundo podvomila v življenje.

Zakaj, kljub temu, da vem kdo sem in kako delujem, čutim potrebo po dokazovanju. Sama sm oseba, ki vse povem. Kar imam na srcu imam na jeziku. In to me večkrat tepe, ampak stoično sprejemam posledice in se z njimi soočam. Tako kot zdaj. Vedno delujem v dobri veri in z najboljšimi nameni in mislim, da mi je prav zato tako težko.

Ravno zato ker zaupam v življenje. In zato mi je težko, ker imam občutek da me je tokrat pustil na cedilu. Ampak me ni. Že večkrat mi je dokazal, da se dobre stvari dogajajo dobrim ljudem in da mu lahko zaupam.

Samo čas je potreben in čas bo pokazal vse. In zato mi je tako težko, ker sem človek trenutka. Takoj in zdaj. Hvala življenje še za eno lekcijo," je Teja nedavno zapisala na Instagramu.

Danes se lahko izjavam Gregorja Čeglaja že smeji, a še pred časom ni bilo tako. Gregor jo je namreč napadel, da javno zagovarja naravno lepoto, ob tem pa hodi na liposukcijo. A danes takšne izjave Tejo več ne prizadanejo.

Ko je pred kratkim na Instagramu pokazala, kako sta si s prijeteljico privoščili zajtrk, je ob tem duhovito komentirala. "To so ogromne porcije. Bom kar termin za liposukcijo ... A tudi ti rabiš? To sam vzamejo injekcijo in ti posesajo. Tako da: Imam to!"

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec