Teja Jugovic oziroma 'cool mamacita' ima v rokavu skrito orožje

14. 2. 2020
Deli
Teja Jugovic oziroma 'cool mamacita' ima v rokavu skrito orožje (foto: Ana Gregorič / POP TV)
Ana Gregorič / POP TV

37-letna Teja Jugovic se na plesni parket oddaje Zvezde plešejo bolj ali manj podaja kot Janijeva podpora, saj rada poudari, da je bila to njegova želja.

Tudi ona, čeprav sta z Janijem odplesala čudovit poročni ples, nima plesnega predznanja, a si je vedno želela plesati. Ko so jo na foto dnevu vprašali, o čem ta hip razmišlja, izstreli, da misli na otroke in poudari, da to vedno. Predana mama in ljubiteljska kuharica svoje življenje deli s 73.000 sledilci, ki jo poznajo kot coolmamacito.

In na kaj stavi v šovu, ki se bo začel vsal hip? "Moje skrivno orožje sta zabava in nasmeh," pove in doda, da se najbolj boji treme in svojega tekmovalnega duha. In če smo za Janija izdali, da se je lani okitil z nazivom Najbolj seksi moški leta, lahko tudi pri Teji povemo, da ima titulo druge spremljevalke miss Športa, bila pa je tudi finalistka miss Slovenije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Negativni komentarji, nova izkušnja. Živi polno življenje in stopi iz cone udobja. Aja, pa po moje bom prva k bom padla na odru;) tko res;) @teekanne_slovenija ❤️

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan