Teja Jugovic: Resnično upam, da se vsi malo bolj zavemo posledic nepremišljenih dejanj

17. 3. 2020
Deli
Teja Jugovic: Resnično upam, da se vsi malo bolj zavemo posledic nepremišljenih dejanj (foto: Ana Gregorič / POP TV)
Ana Gregorič / POP TV

Jani in Teja Jugovic, ki sta na družbenih omrežjih znana kot coolfotr in coolmamacitaa in ki sta vedno polna življenjskih nasvetov, bi morala zaplesati v novi sezoni šova Zvezde plešejo.

Čeprav je v Teja prvi ples že odplesala, pa so se na POP TV zaradi hitrega širjenja koronavirusa pred drugo oddajo odločili, da bodo do nadaljnega, zaradi varnosti vseh sodelujočih, prekinili s plesnim šovom Zvezde plešejo.

Tekmovalci iz šova so tako v nedeljo namesto oddaje preko instagrama pripravili pižama, in sicer pantomimo z ekipo Zvezde plešejo. "Seveda smo vsem hoteli pokazati, da se imamo lahko lepo tudi doma in da vam ter nam čim prej mine tale “karantena”. In še kar ne morem verjet v kakšno vrhunsko ekipo sem padla. Hvala vsakemu izmed vas, da ste taki sončki kot ste. Komaj čakam, da se ponovno podružimo, do takrat pa #ostanidoma in #ostanizdrav," je vse skupaj zapisala coolmamacitaa, ki je se je med drugim dotaknila tudi vseh neodogovornih, ki te dni ne upoštevajo priporočila, naj ostanejo doma!

"Ne predstavljam si, da bi živeli brez dotikov, poljubov in objemov. Niti za 1 dan. In srčno upam, da do tega ne pride. Medtem, ko pogrešam starše in prijatelje in kar se da pridno upoštevam vsa navodila, dobivam sporočila, da okuženi ljudje hodijo meni nič tebi nič naokoli. Ne vem kaj je res in kaj ne, samo resnično upam, da se vsi malo bolj zavemo posledic nepremišljenih dejanj in začnemo delat v skupno dobro. Vsem vam, ki pridno upoštevate #ostanidoma pa pošiljam en velik virtualni objem," je na instagramu zapisala Teja Jugovic, ki vsem skupaj polaga na srce, naj ostanejo doma, če pa so že zunaj na soncu, pa naj upoštevajo vsa priporočila pristojnih organov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Touch is the first language we speak. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Ne predstavljam si, da bi živeli brez dotikov, poljubov in objemov. Niti za 1 dan. In srčno upam, da do tega ne pride. Medtem, ko pogrešam starše in prijatelje in kar se da pridno upoštevam vsa navodila, dobivam sporočila, da okuženi ljudje hodijo meni nič tebi nič naokoli. Ne vem kaj je res in kaj ne, samo resnično upam, da se vsi malo bolj zavemo posledic nepremišljenih dejanj in začnemo delat v skupno dobro. Vsem vam, ki pridno upoštevate #ostanidoma pa pošiljam en velik virtualni objem. ... ... ... #love #touch #hugs #kisses #we #youandme #takecareofyourself #family #nature #forest

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa) on

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec