Teja Jugovic(Cool Mamacita) odkrito o tem, kakšen je njen Jani v postelji, vse to je povedala

5. 8. 2022
Deli
Nekoč smo že imeli izbor za 
miss gospo, poročeno žensko 
z otroki. Če bi Teja izbirala 
danes med znanimi 
Slovenkami, mamami, bi ta 
naziv pripisala Lili Žagar: 
“Spoznala sem jo, ko je vodila 
šov Gostilna išče šefa, 
katerega udeleženka sem 
bila, in že takrat sem rekla, 
kako lepa ženska je.” (foto: ANA GREGORIč)
ANA GREGORIč

Vplivnica Teja Jugovic se je pred časom na svojem Instagramu razgovorila o svojem prvem seksu in tudi o tem, kako ji je danes med rjuhami z njenim srčnim izbrancem Janijem Jugovicem.

"Jaz sem svoj prvi seks doživela pri 17-ih letih. [Zgodil se, op. a.] je s fantom, s katerim sem bila potem 12 let. In že pred tem sva bila nekje pol leta skupaj. Zgodil se je pa mislim, da ne zaradi tega, ker bi bila jaz pripravljena oziroma zato, ker bi jaz to hotela, on je itak hotel, fantje itak hočejo, tole naj vam bo kar jasno, punce.

Fantje to doživljajo drugače kot me. Njih ne boli prvič, njim to zelo sede, takrat ne razmišljajo z glavo, ampak tam dol. Me pa skoz razmišljamo z glavo, nas je pa strah, me imamo pa določena pričakovanja, tako da prvič nas boli ... Seveda, deviško kožico je treba predreti.

In jaz sem prvič to naredila bolj kot ne zaradi tega, ker smo šli v četrti letnik – med počitnicami sem to naredila – in sem hotela, ne vem, kao biti frajerka, jaz /pa zdaj/ nisem več devica /.../.

Tako da, ne vem, bi bilo fajn mogoče še počakati, vsaj pri tej stvari, zaradi tega, da bi bila še z glavo tam, [kjer, op. a.] sem mislila, da sem. Prvič mi ni bilo dobro oziroma me je bolelo, drugič, tretjič je bilo že boljše," je priznala.

"Je pa tako … Z Janijem je božansko. Zato, ker pač njega resnično, resnično ljubim. Tako res. On je pač moj sanjski moški," je bila odkrita Teja, kot smo tega pri njej že vajeni.

Novo na Metroplay: Po svetu kulinarike in nazaj domov | Jorg Zupan