Teja Perjet brez energije za zabavo

Teja Perjet brez energije za zabavo (foto: JS-Oblikovanje) JS-Oblikovanje
Vir: Lady
4. 10. 2017

Teja je zaupala, da se trenutno spopada z izredno mešanimi občutki, saj je nenormalno utrujena. "Po eni strani ne morem verjeti, da je bila Sia še včeraj na Inajevem mestu, danes pa je že prava mala damica.

"Odkar sem mamica, se mi dogaja toliko stvari, da dejansko ne spremljam, kdaj sta se obrnili dve leti. Predvsem sem srečna in počaščena ter privilegirana, da sem lahko Sijina mamica. Ona je moja ljubezen in imam jo najraje na svetu," je bila čustvena Teja, ki je nekoč na materinstvo gledala kot na nekaj lahkotnega, najlepšega in naravnega. "Danes pa gledam na materinstvo s povsem drugačnimi očmi. Vse matere globoko spoštujem. Zdi se mi, da je materinstvo ena najtežjih preizkušenj v mojem življenju. Inaj je priklical nazaj občutke in razpoloženja, ki sem jih pri Sii skozi dve leti kar malo pozabila. Pozabila sem, kako naporni so noči in dnevi, ko ne veš, kaj je narobe z otrokom, ki joka, ko bi mu rad vse nudil, pa ne znaš oz. ne moreš," je iskreno povedala mlada mamica.

Teja in Jani za svojo deklico zaradi zgoraj omenjenih razlogov nista pripravila velike zabave. "Sijin rojstni dan smo praznovali v krogu družine, prišli so moji starši in sestra z družino. Trenutno smo sami ena velika zabava. Odkar je prišel Inaj, je zelo naporno. Sii smo vsaj desetkrat zapeli vse najboljše in ji dali darila, kar jo je tudi najbolj razveselilo. Zdi se nama, da je za zabavo še premajhna in da bi si po nepotrebnem nakopali preveč dela. Je pa praznovala v vrtcu, tako da nikakor ni bila prikrajšana," je veselo dejala temnolaska, ki se je skupaj s hčerko posladkala z okusno čokoladno torto.

"Sii je torto naredila naša prijateljica Irena Rovanšek, ki dela v slaščičarni Sweet English House v Tržiču. Naredila ji je tudi 'cake popse' in vse je bilo zelo okusno," je povedala Teja, ki je poskrbela, da je malčica uživala tudi v lepih darilih. "Dobila je kocke, saj zelo rada sestavlja. Od naju je dobila hiško, od dedka in babi pa kuhinjo za v hiško. Tudi Taj jo je lepo presenetil in kupil voziček za njenega dojenčka ter kopalni plašček," je še razkrila ponosna mamica.

Besedilo: Barbara Majič