Teja Perjet (Gostilna išče šefa): Pred šovom se je tetovirala

Napis, ki predstavlja njeno mišljenje: Pain is now, surrender is forever …
 (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Lea
30. 11. 2012

Teja, ena izmed zadnjih izpadlih tekmovalk iz šova Gostilna išče šefa, se trenutno ukvarja s končanjem zveze s fantom, s katerim je preživela zadnjih 12 let, zadnjih 10 tudi v skupnem domu. A da vse v njunem odnosu vendarle ni bilo v redu, dokazujejo njene tetovaže, ki si jih je naredila, preden je vstopila v resničnostni šov.

Teja nam je svoje tatuje brez težav pokazala, konec koncev se je tisti na vratu dobro videl tudi v šovu, saj je večino časa imela spete lase. "What is meant to be, will allways find its way" je stavek, ki Teji veliko pomeni, celo toliko, da si ga je vtetovirala na svoje telo, in to le malo prej, preden je vstopila v resničnostni šov, ki ji je spremenil življenje.

Kot je že znano, se je v šovu zapletla v ljubezensko afero s prav tako oddanim Janijem. Kaj se bo zgodilo z njuno zvezo zunaj šova, bomo videli, vsekakor pa tudi v tem primeru zadosti pove vtetovirani pregovor na Tejinem vratu v slovenskem prevodu – Usoda bo vedno našla svojo pot.

Ob tem nam je Teja še zaupala, da seveda v njenem dolgoletnem odnosu ni bilo vse cvetoče. "Najin odnos je na koncu temeljil že bolj na prijateljstvu kot čem drugem." T

eja tudi ve, da je v vsaki zvezi dobrodošla kakšna sprememba vsakih nekaj let, kot recimo selitev v skupno stanovanje, načrtovanje družine, rojstvo otrok. Kljub temu sama o tem pravi: "Čeprav vedno mislim, da kaj zamujam v življenju, da bom morda kaj prespala, pa se svoje biološke ure še ne bojim. Še nič ne tiktaka. Mislim, da še nisem dovolj zrela za otroka, da moj čas za to še ni prišel, ne bojim se niti, da jih ne bi mogla imeti. Ko bo za to čas, bo. Za zdaj še ne."

Zanimiv pa je tudi njen drugi tatu 'Pain is now, surrender is forever ...' Tudi o točnem namenu tega ni želela razglabljati, lahko pa ga le povežemo s tem, kar je povedala že za revijo Nova, kjer je govorila o tem, kaj vse si bosta morala z zdaj že nekdanjim partnerjem razdeliti, da so od nje vedno vsi pričakovali, da bo živela po nekih pričakovanjih, ustaljenih korakih in da se je ona temu očitno do tega trenutka podrejala. Zdaj se je odločila za spremembo in prihodnosti je ni strah.

Sama pravi, da četudi bo ostala sama, bo znala zase poskrbeti in da ima okoli sebe tudi dovolj prijateljev, ki ji stojijo ob strani.