Teja Perjet (Gostilna išče šefa): Z bivšo sta prijateljici!

“Veseli me, da sta bili tudi s Tejo v stiku medtem ko sem bil jaz še v gostilni, in veseli me, da sta še.” (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Story
2. 1. 2013

Pred kratkim smo na Viču v fotografski objektiv ujeli Tejo Perjet, ki je v družbi še enega izpadlega tekmovalca šova Gostilna išče šefa po snegu in mrazu hodila do restavracije na tem koncu Ljubljane. Sprva smo bili presenečeni, da ji je družbo delal Branko, kmalu za tem pa nas je prijetno presenetilo Tejino srečanje s skrivnostno žensko, ki je Teji skočila v objem.

Izza njenega hrbta je kmalu za tem pokukal še otrok in kaj hitro nam je bilo jasno, da gre po vsej verjetnosti za Janijevega sina Taja in njegovo mamico Danajo. Teja je z Danajo spregovorila nekaj besed in se nato ljubeznivo posvetila še njenemu sinu Taju, ki se je nenadoma prikazal iz ozadja. Dekleti sta v rokah nosili darilne vrečke, ki so bile gotovo mišljene kot poklon.

Družba se je nato odpravila proti restavraciji, kjer so se zadržali kar dobro uro in pol. Seveda smo o dogodku in snidenju povprašali Tejo, ki nam je prijazno potrdila, da je dejansko šlo za prvo snidenje obeh žensk, ki igrata pomembno vlogo v Janijevem življenju.

Teja in Danaja sta se namreč medtem, ko je resničnostni šov Gostilna išče šefa še trajal, začeli pogovarjati po družabnem omrežju Facebook. Njuna komunikacija se je začela, ko je Jani prvič zapustil šov in dobil enodnevni izhod, kjer si je zaželel snidenja z družino in Tejo.

Takrat je po dolgem času spet videl svojega sina Taja, brata in njegovega otroka ter svojo novo ljubezen Tejo. Danaja tisti dan ni imela časa, da bi prišla pozdravit Janija, zato sta se s Tejo pogovarjali prek SMS-sporočil.

"Najin prvi stik je bil, ko mi je poslala sporočilo, v katerem me je prosila, naj lepo pozdravim Janija in se opravičim v njenem imenu, ker ne bo utegnila priti na srečanje. Pozneje sem jo klicala, ker sem želela njunemu sinu podariti kakšno malenkost, saj nisem vedela, kaj bi mu lahko bilo všeč in kaj že ima doma. Na koncu sem mu kupila sestavljanko in formule," se spominja Teja.

Po tem dnevu se je njuna komunikacija le še okrepila in na veliko sta si začeli pisati po Facebooku, kjer sta bodrili druga drugo in se pogovarjali o neresnicah in lažeh, ki so se takrat pojavile po različnih forumih. Nanašale so se na Janija, zato sta se o tem veliko pogovarjali in tako postali tudi prijateljici.

"Jani je izredno vesel, da sva prijateljici!" je še dodala Teja, ki za Danajo pravi tudi, da je izredno zrela in prijazna oseba, o kateri bi lahko govorila v samih presežnikih."

Potrdila nam je tudi, da sta se z Brankom res dobila z Danajo in Tajem pred restavracijo, kjer so nastale naše fotografije. "Res je, to je bilo naše prvo srečanje in Branko je šel z menoj zato, ker živiva v bližini drug drugega in se vsak dan slišiva po telefonu ali vidiva na kavi, kjer debatirava o vsem. Tisti dan sva bila na kavi v dopoldanskem času in omenila sem mu, kako zelo se veselim srečanja s Tajem in njegovo mamico. Branko me je pri tem podprl in rekel, da je tudi sam, ko je bil še v Gostilni, obljubil Janiju, da bo njegovega sina nekega dne peljal na pico, saj je Taj zanj vneto navijal. In zgodilo se je prav to. Pozneje me je poklical in me vprašal, ali se nam lahko pridruži. Vsi smo bili za in tako se je to tudi zgodilo."

Večer je lepo potekal in vsi so neizmerno uživali v medsebojni družbi in ob izmenjavi Miklavževih daril, ki so prišla malce z zamikom.

Teja ima o Danaji izredno lepo mnenje, kar nam je tudi povedala: "Zelo zrela in dobra ženska je. Všeč so mi takšni ljudje, sploh tisti, ki živijo za svojega otroka in imajo z nekdanjimi partnerji normalen odnos, da otrok ne bi čutil kakršnekoli negativne energije, ki je tudi dejansko ni. To se pri Taju vidi in zato je tak otrok, kakršen je, ker sta oba starša izjemna. Kapo dol vsakomur, ki zna tako lepo prebroditi svoje težave in ostati v dobrih odnosih."

Zanimalo nas je, ali se Taj zaveda, kdo je Teja, in kako je sprejel novo osebo v očetovem življenju, kar nam je v njunem skupnem in ekskluzivnem intervjuju za Story že odgovoril Jani: "Kot primer bi rekel tole: Če bi na tisto oddajo pripeljal 650 kolegov, ki jih moj otrok še ni nikoli videl, in bi takrat vse spoznal, to gotovo ne bi bil problem. Ker je bila zraven Teja, je moj otrok pač spoznal še eno osebo v mojem življenju. In zakaj naj bi bil to problem? To ni nadomestna mati mojemu otroku, saj ima Taj mamo in očeta že od prej. Teja je moja partnerica in s Tajem sta razvila lep odnos in se dobro razumeta."

Tudi Teja se strinja z Janijevo trditvijo in popolnoma iskreno prizna, da nikakor ne želi prevzeti vloge mačehe: "Nikakor ne bi želela igrati vloge nadomestne mame, saj ima Taj odlično mamico in očka. Taju bom vsekakor vedno stala ob strani, če me bo potreboval, a tukaj sem za Janija. S Tajem se igrava in imava se prav luštno, ker je izjemno dovzeten in dojemljiv otrok. To sta Jani in Danaja dosegla s komunikacijo, ki med njimi teče kot po maslu."

Tudi Jani nam je za konec povedal še, da se z nekdanjo partnerico o vsem lahko pogovorita povsem kulturno in prijazno: "Tudi moja nekdanja partnerica zadev ni vzela tako, kot se je o njih pisalo, in midva sva v normalnih odnosih. Pogovarjava in slišiva se povsem normalno. Veseli me, da sta bili tudi s Tejo v stiku, medtem ko sem bil jaz še v Gostilni, in veseli me, da sta še. Mi se razumemo, in to je vse, kar je pomembno, da smo vsi srečni."

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story