Teja Perjet in Jani Jugovic globoko v težavah

Vir: Lea
22. 5. 2013

Po odprtju poslovnih prostorov Teje in Janija, slavnega zaljubljenega kuharskega parčka, in veliki promociji, sta omenjena ugotovila, da bosta imela kar nekaj 'porodnih krčev' in začetniških težav. Kaj vse je šlo torej narobe?

Teja nam je zaupala, da sta pričakovala veliko povpraševanja, a da ju je naval vseeno nekoliko presenetil, sploh malih kuharjev, otrok, ki kuharski parček očitno obožujejo: "Takoj po odprtju sva dobila veliko povpraševanj za otroška rojstnodnevna praznovanja, za otroke, stare približno šest let. Seveda sva imela v načrtu, da nama mizar naredi tudi otroške mizice, na katerih bi otroci ustvarjali, a jih do odprtja še ni bilo mogoče dobiti, ker je bilo z drugimi stvarmi veliko dela."

Tik preden so bili na sporedu tečaji kuhanja za otroke, sta podjetna kuharja zgrožena ugotovila: 'Ja, kam pa bova posedla otročičke?!' Zagrabila ju je panika, ali bosta morala že takoj improvizirati ali celo odpovedati – kakšna blamaža bi bila to! Znano je namreč, da so ravno prvi gostje in stranke najpomembnejši in da dober glas seže v deveto vas, slab glas pa še dlje. Za začetek si torej nista mogla privoščiti 'šalabajzerstva' in pustiti otrok na tečaju brez primerne opreme ali jih celo odsloviti. Pritisnila sta torej na svojega mizarja, ki je sicer zelo mlad (23 let), a dovolj izkušen, da se je zavedel, v kakšni stiski sta Teja in Jani.

Težav pa kar ni in ni konec. Več kot delata, več se jih pojavlja sproti. Tako so se nesoglasja pojavila že tudi med sicer ljubečim parčkom. Več izveste v novi številki revije Lea.

Priporočamo