Teja Perjet in Jani Jugovic na kratek morski oddih

Teja Perjet in Jani Jugovic na kratek morski oddih (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
5. 8. 2015

Kuharji si v poletnem času, ko drugi uživajo in počitnikujejo, le redko lahko vzamejo počitniške dni in tako je tudi pri kuharskemu tandemu Tejani, Teji Perjet in Janiju Jugovicu. V polno zasedeni urnik sta le vrinila tudi nekaj dni dopusta, saj Teja, ki je v veselem pričakovanju, potrebuje tudi počitek.

Zaupala nam je: "Bila sva na krajših počitnicah v Pulju. Načrtovala sva štiridnevni oddih, a nama je bilo tako luštno, da sva kar podaljšala na sedem dni. Bila sva sama, ker je bil Taj z mamico na morju, ko pa sva se vrnila, sta šla Taj in Jani še v Čateške Toplice za teden dni."

Dopust sta si privoščila še pred vročinsko invazijo in Teja je uživala: "Voda je bila perfektna, ravno prav hladna in osvežujoča. Pred hotelom je bil tudi bazen z morsko vodo, tako da je bilo super, ker ni bilo gneče in sva maksimalno izkoristila. Ob večerih sva hodila tudi v center Pulja, ogledala sva si Areno in drug znamenitosti."

Jedla pa sta v hotelu, saj sta imela polpenzion: "Hrana je bila odlična, bilo je veliko izbire in glede tega nihče od naju ni izbirčen. Zjutraj sva se najedla za zajtrk, vmes čez dan pojedla kakšno sadje, potem pa je bila na vrsti že večerja, tako da je bilo za vse poskrbljeno."

Priporočamo