Teja Perjet je imela hudo prometno nesrečo

Vir: Lea
13. 11. 2013

Teja se ima za izkušeno voznico, a nedavno bližnje srečanje s tovornjakom vlačilcem ji je pognalo kar nekaj strahu v kosti.

Teja nam je zaupala zgodbo, ki se ji je pripetila pretekli teden, ko se je odpravila s svojim starim avtomobilom, Renaultovim meganom, po prijatelja na italijansko letališče v Treviso:

"Namenjena sem bila na letališče v Treviso, in sicer po prijatelja, ki sta se vračala s potovanja. V avtu sem bila sama in na pot sem se odpravila že zjutraj, tako da sem imela dovolj časa, če bi se na cesti pripetilo karkoli, če bi bili zastoji ali kaj podobnega. Tako sem prišla čez mejo in se vozila po avtocesti, in kar naenkrat se mi je na armaturni plošči prižgala lučka za servis, tako da sem avtomatično zmanjšala hitrost in vozila naprej.

Prehitevala sem tovornjak vlačilec in pri 120 kilometrih na uro na ravni cesti je moj avto meni nič, tebi nič sam zavil v desno. Ne vem, kako se je zgodilo, ampak sem izgubila nadzor nad vozilom. Zaletela sem se v tovornjak vlačilec, odbilo me je v ograjo in potem sem se še nekaj časa vrtela po cesti, preden sem se dokončno ustavila in se zavedala, kaj se je zgodilo."

Več o tej hudi prometni nesreči, ki bi se lahko končala s smrtnim izidom, je Teja zaupala reviji Lea.

Priporočamo