Teja Perjet je pokazala nosečniški trebušček

Teja Perjet je pokazala nosečniški trebušček (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
8. 6. 2015

Pomladni čas je čas brstenja in novih dogodkov in tako je tudi med estradniki. Prav prijetno presenečeni smo bili, ko smo na znani naslov nova@adriamedia.si prejeli fotografije srečnega parčka, ki si v veselem pričakovanju že ogleduje otroške sobice.

Bralka je kuharski parček, ki se je zaljubil v šovu Gostilna išče šefa, srečala in fotografirala ter nam v sporočilu zapisala: "Ogledovala sem si pohištvo v ljubljanskem pohištvenem centru Momax na Rudniku. Bilo je sredi tedna dopoldne, tako da ni bilo gneče. Mojo pozornost sta pritegnila kuharja, ki ju seveda vsi poznamo še iz televizijskega šova. Ogledovala sta si pohištvo, a opazila sem, da so ju najbolj pritegnile ravno otroške sobe, na koncu pa še zibke. Hitro sem naredila te posnetke, saj me niti nista opazila, ko pa sta bila tako zelo ljubeča in nežna drug do drugega. Jani ima sicer že nekajletnega sinčka, tako da ogledovanje otroških sobic ne bi bilo nič nenavadnega, a kaj ko sta se potem, zlasti Teja, zadržala ravno pri zibkah. To pa je najbrž za njunega dojenčka, sem pomislila, kajne? Preverite, morda pa že kaj pričakujeta!"

Seveda smo nemudoma preverili, ali je pri znanem kuharskem dvojcu kaj novega in razveseljivega. Teja je bila našega poizvedovanja kar vesela: "Bom kar odkrita, saj tega res ne želim skrivati. Pravzaprav mi je smešno, da ni tega še nihče odkril. Seveda, z Janijem pričakujeva dojenčka. Sem v šestem mesecu nosečnosti, tudi trebuščka ne morem skriti, saj kar raste in raste. Morda so kriva moja oblačila, saj se rada oblačim bolj ohlapno, in morda zato ni nihče ničesar posumil. Lahko pa povem, da sva zelo srečna in da se veseliva vsega, kar naju čaka v prihodnjih mesecih. Res je, da že iščeva otroško sobico, da preurejava stanovanje, da ga malo polepšava in osveživa. Kar nekaj dela naju še čaka pred septembrom, ko se bo zgodil ta veseli dogodek." Ja, temu se reče 'gnezdenje', ko začne nosečnica pred porodom aktivno preurejati stanovanje, pripravljati stvari za novega družinskega člana in se pripravljati na novo življenjsko obdobje.

Napisala Nina Keder

Priporočamo