Teja Perjet jo je pošteno zagodla svojemu Janiju Jugovicu

30. 3. 2018
Deli
Teja Perjet jo je pošteno zagodla svojemu Janiju Jugovicu (foto: Goran Antley)
Goran Antley

Teja Perjet in Jani Jugovic sta se spoznala na snemanju šova Gostilna išče šefa in vse od takrat ostaja nerazdružljiva. Njuna ljubezen je iz dneva v dan močnejša, občasno pa jo drug drugemu tudi nekoliko zagodeta, da je vse skupaj še bolj zabavno.

Jani Jugovic, ki ga številni morda bolje poznate kot Cool fotra, s svojimi vlogi vsak teden navdušuje na tisoče svojih sledilcev. V vlogih pa si nemalokrat privošči tudi svojo srčno izbranko Tejo Perjet, ki jo snema tudi takrat, ko ona nič hudega sluteč misli, da je kamera ugasnjena. S svojimi vlogi je tako nasmejal že številne, Teja pa se je zdaj hudomušno odločila, da je skrajni čas za maščevanje.

"No, takole ... Pojma nimam, če mi je tole zdele uspelo. Vdreti v Cool fotra namreč. Resnično upam, da lahko vsi vidite tole, ker zdej se pa moje maščevanje začne. Inaaj Jugovic pripravi se. Tole je za vse slike in videe, k se norca iz mene delaš. Pa šele začela sem," je na Facebooku nagajivo napisala Teja in ob tem objavila posnetek, ki si ga verjetno Jani ni želel videti.

A kar je, je in očitno bo sedaj on tisti, ki bo na svoji koži izkusil, kako je videti, ko nekdo objavi nekaj, kar si nikakor ne želiš, da bi še kdo videl. Teja je zdaj kot kaže odločena, da je bilo dovolj norčevanja iz nje in da je zdaj čas, da se nekoliko nasmejimo še na Janijev račun. No, verjamemo, da ji Jani tega ne bo prav hudo zameril, saj je vajen takšnih in drugačnih Tejinih zvijač in verjetno bo tudi slednjo vzel bolj kot ne za šalo.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk