Teja se v vlogi mačehe dobro znajde

"Taju nikoli nisem želela igrati mame." (foto: Planet TV) Planet TV
Vir: Story
25. 3. 2014

Že več kot letno dni mineva, odkar je Teja v zvezi z Janijem, ki pa je že oče malega Taja. Teja s tem nikoli ni imela težav, veliko pa k temu pripomoreta tudi Tajeva mamica in fantek, ki je tako zelo priden, da ga Teji do zdaj niti enkrat ni bilo treba okregati.

Teja se je z malim Tajem odlično ujela že od začetka: "Ko sva se s Tajem spoznala, sem imela res srečo, da me je sprejel tako, kot me je. Najbrž je k temu pripomoglo, da sem bila taka, kot sem, in sem že od začetka razvila neki prijateljski odnos. Taj je zelo priden in dober fantek in med nama je zelo veliko komunikacije. Veliko se pogovarjava, spodbujam ga, da pove, kaj čuti, in tako se mi zdi, da vse rešujemo sproti. Je pa res, da Taju nikoli nisem želela igrati mame, saj to že ima in ona je super oseba. Sama sem imela čudovito otroštvo in srečo imam, da imam s starši še danes zelo odprt odnos in da si popolnoma zaupamo. In to si želim tudi v najinem odnosu s Tajem. Zelo pomembno mi je, da tudi z Janijem preživita svoj čas, kjer sta samo onadva. Tako Taj ve, da nisem nekdo, ki mu poskuša vzeti tatija, ampak nekdo, ki ima oba zelo rad in jima želi le najboljše."

Teja se dobro razume tudi s Tajevo mamico, o kateri pove: "Je zrela ženska, ki Taja postavlja na prvo mesto in mu želi le najboljše. Nikoli nisva imeli nikakršnih težav."

Teja in Jani

Tajeva mama ni komplicirala niti v času, ko sta Jani in Teja snemala kadre za resničnostni šov Sladko življenje na Planet TV, ki je prikazal njun vsakdan, med drugim pa tudi malega Taja. Teja pravi: "Preden sva začela snemati resničnostni šov, sva se pogovorila tako s Tajem kot tudi njegovo mamo. Ker je bil Taj v najinem varstvu ravno tisti teden, ko smo snemali, in ker je dejal, da bi snemali tudi njega, je seveda tudi mama privolila. Posneli smo naš vsakdan, in ker je Taj del najinega življenja, se nikomur ni zdelo sporno, da v šovu sodeluje."

Zanimalo pa nas je še, ali je morda že prišlo do kakšnega konflikta med Tejo kot mačeho in Tajem kot pastorkom?

"Ne, Taj je izredno priden, miren in sramežljiv fantek. Je tudi zelo skrben, rad ima živali, rad se uči. Igra nogomet, trenira judo in je povsem radoveden šestletnik. Zelo rad sodeluje tudi na najinih praznovanjih in nama velikokrat pomaga. Je pa izredno podoben Janiju, predvsem zjutraj, ko ga iz postelje zelo težko zbezaš. S Tajem se veliko ukvarjava, televizije skoraj ne gledamo. Občasno igrava kakšne računalniške igrice, zelo veliko pa se igramo, tako zunaj kot tudi notri.

Obožuje knjigice z nalepkami, tako lahko minejo ure, ko lepi in ustvarja. Če je vreme lepo, je na popoldanskem urniku obvezen sprehod v naravi z Bunko, v primeru slabega vremena pa se igrava damo, kamenčke ali monopoli. Če Jani nima časa, greva s Tajem zelo rada tudi v kino. Mislim, da Taja razvajam v mejah normale. Okregala ga pa res še nisem, ker je res zelo priden in se da z njim vse zmeniti. Tako Jani kot tudi jaz verjameva, da lepa beseda lepo mesto najde."

Bratec ali sestrica?

Že pred časom še v prejšnji zvezi pa je Teja razmišljala tudi o naraščaju, a do tega ni prišlo. Takrat je povedala, da ji je že bilo tako usojeno, da ni bilo zdravstvenih težav na nobeni strani. Zanimalo pa nas je, ali zdaj po dobrem letu zveze z Janijem morda par načrtuje bratca ali sestrico za malega Taja?

Teja in Jani

"Glede na izredno zapolnjen urnik o tem resnično še ne razmišljam. Je pa res, da še vedno verjamem, da se ti vse v življenju zgodi z nekim razlogom in namenom. Tako da vem: če oziroma ko mi bo usojeno, bom postala tudi mama. Se mi nikamor ne mudi," je iskreno razkrila Teja, ki jo otroci obožujejo. Prepoznajo jo še vedno na vsakem koraku, z največjim veseljem pa se loti tudi organizacije rojstnodnevnih zabavic za malčke:

"Otroci so res balzam za dušo. Tako neobremenjeni s svetom, težavami. Otroke obožujem, ker so tako posrečeni in samosvoji. Imam dva zlata nečaka, Žan (13 let) je že pravi najstnik, Nik (8 let) pa tudi kaj dosti ne zaostaja. Imam srečo, da sem v njunem življenju že od časa, ko sta bili najbolj luštni štručki. Tudi na praznovanjih in otroških delavnicah so skupine tako različne, da je vedno zabavno. Imela sva že vse, od petega pa vse do 15. leta. Zase še vedno pravim, da sem velik otrok, tako da se med 'svojimi vrstniki' odlično počutim."

Napisala: Nina Keder

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 12/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 12/2014

Story Story 12/2014, od 12. 03. 2014