Tekmovalcem Bara sta se nepričakovano pridružili še dve novi tekmovalki

Tekmovalcem Bara sta se nepričakovano pridružili še dve novi tekmovalki (foto: Planet Tv) Planet Tv
9. 9. 2018

V kolikor je sprva kazalo, da bo letošnjih tekmovalcev v resničnostnem šovu Bar 14, je sedaj jasno, da se bo kar 16 tekmovalcev potegovalo za mamljivo nagrado v vrednosti 50.000 evrov. Tekmovalcem sta se namreč pridružili še 29-letna Jasmina Kananovič in 24-letna Tea Kavkler.

Jasmina prihaja iz Maribora in dela v sosednji Avstriji, natančneje v Gradcu, kot podaljševalka las v frizerskem salonu. Poleg tega dela tudi kot natakarica in go-go animatorka. Zase pravi, da ji samozavesti ne manjka. Kar se kaže tudi v njeni izjavi: »V šovu me bodo podprli vsi. Le kdo in zakaj me ne bi?" Ravno njena samozavest bo morda botrovala tudi temu, da bo kaj kmalu širni Sloveniji pokazala škorpijona, ki ga ima tetoviranega na zadnjici.

Tea prihaja iz kraja Laporje in se po svojem astrološkem znamenju levinje, bolje znajde v družbi moških, kot v družbi deklet. Za seboj ima zelo razburkano ljubezensko zvezo, v kateri pravi, da ni bila zvesta. V prostem času trenira ples ob drogu. Z ljubeznijo znotraj samega šova pravi, da naj ne bi imela težav. Pri ljudeh jo najbolj moti ukazovalnost in tukaj lahko Tea znotraj Bara naleti na kar nekaj težav.

Barovci so se zelo razveselili tudi tega, da je v stanovanju skrita še ena spalnica in se jim tako ne bo potrebno stiskati v dosedanji, kjer je bilo na voljo zgolj sedem postelj.

Aleš-Rod

Foto: arhiv Planet TV

Priporočamo