Še kar v šoku: "Ta Gostilna je res ena kuhinja"

Anže Š. (foto: Pro Plus) Pro Plus
24. 9. 2014

V šovu Gostilna išče šefa se očitno ponavlja zgodba Lidije iz druge sezone šova, ki je domov poslala kar tri tekmovalce.

Anže Š. je v nedeljo preživel že drugi vroči stol in še enkrat potrdil, da ima veliko podporo gledalcev.

A njegovi sotekmovalci, ki so bili nad izidom vidno razočarani, so še vedno odločeni, da se ga znebijo. Marko mu je v obraz povedal, da ga bo še enkrat nominiral, Almir mu je napovedal vojno, Tina pa je hudomušno pripomnila, da ko bo začela pogrešati fanta, se javi za vroči stol z njim. "Tako bom šla za ziher domov," je zaključila.

V Tinini šali je zagotovo nekaj resnice, vsaj, če se spomnimo izredno priljubljene vojakinje Lidije, ki je v prejšnji sezoni domov poslala kar tri tekmovalce. Konec Lidijini pravljici je naredil chef Bine, ki je v finale takrat poslal Kajo in Tomaža. Bine tokrat ni imel besede, je pa odkrito pokazal, da je nad nedeljskim izidom močno razočaran.

Vprašanje je, v čem je Anžetova skrivnost, a očitno so mladost, nedolžnost in to, da je v Gostilni postal grešni kozel, tiste sestavine, s katerimi se je prikupil gledalcem. Če bodo njegovi tekmovalci nadaljevali s to vojno strategijo, se morda lahko zgodi, da bo prav Andrej Š. zmagovalec nove sezone šova Gostilna išče šefa.