Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Ena izmed njih je tudi 24-letna Ljubljančanka Iza Logar, ki v kuhinji še kako rada eksperimentira.
Vsi tisti, ki obiskujejo fitnes, so osebno trenerko zagotovo že spoznali, gledalci pa jo bodo skozi oddajo, sploh ker je, kot pravi sama, zagnana in tekmovalna. Diplomirana komunikologinja medijskih in komunikacijskih študij, ki ima poseben odnos do hrane, se je s kuhanjem srečala v mamini kuhinji, kjer je bila prva pomočnica pri mešanju juh: »To sem počela takoj, ko sem bila dovolj velika, da sem videla čez štedilnik, pred tem pa sem bila zadolžena za pogrinjke.«
Novopečeni tekmovalki, ki svoj kuharski navdih vedno najde v mami in babici, se vse prevečkrat zdi, kot tudi mnogim izmed nas, da hrana iz trgovine potrebuje precej popravkov in dodatkov, da postane dobrega okusa, domača zelenjava pa je okusna že sama po sebi. Iza še pravi, da so njena kuharska specialiteta italijanski cappellacci, polnjeni z oranžno bučo, rada pa ima tudi druge izzive, tako da komaj čaka na šov.
Novo na Metroplay: ""Prebivalec Sardinije in prebivalec Ljubljane se razlikujeta v tisoče stvareh" | Leon Bedrač, 3. del