Ksenija Kranjec (Big Brother) pogreša Marka

Ksenija Kranjec (Big Brother) pogreša Marka (foto: arhiv Pop tv) arhiv Pop tv
2. 4. 2015

Po velikem presenečenju večine so gledalci iz hiše Big Brother izselili svetlolaso Ksenijo Kranjec, ki je prav v tednu, ko se je morala posloviti od sostanovalcev, z Markom poskrbela za najbolj vročo akcijo letošnje sezone.

Prav slednja pa je po Ksenijinem mnenju v veliki meri prispevala k njenemu odhodu iz hiše Velikega brata.

"Vedno bolj sem prepričana, da je, a to zagotovo ni bil tehten in edini razlog. Sama sicer ne vem, zakaj bi moj odnos z Markom vplival na odločitev gledalcev," je povedala Ksenija. In čeprav sta si s postavnim Ljubljančanom namenjala veliko pozornosti, Ksenija zatrjuje, da se v Marka ni zaljubila.

"Sem se pa nanj zelo navezala. Z nikomer še nisem bila zaprta 24 ur na dan vsak dan, zato je bilo to še toliko bolj intenzivno," je povedala. "Pogrešam ga in res mi je težko, ko ga zdaj gledam in vidim, kako je drugačen, spremenjen, kako ga je moj odhod prizadel in šokiral," opisuje Ksenija in dodaja, da si želi, da Marko v hiši ostane čim dlje, čeprav ga pogreša.

Svetlolasa Korošica sicer priznava, da bo stike z njim navezala takoj, ko se vrne iz hiše.

Na presenečenje marsikoga pa Ksenija v preteklosti ni imela veliko fantov. "Čeprav mogoče moje obnašanje in videz nakazujejo ravno nasprotno, ne posvečam velike pozornosti flirtanju, saj imam preveč drugih obveznosti," je povedala Ksenija, ki si je trenutno vzela čas zase.

"Trenutno ne delam nič. Potrebujem malo časa zase in za vse obveznosti, ki me čakajo po izselitvi. Srčno upam, da bom v tem času dobila kakšno službo," je dejala Ksenija in dodala, da bo z veseljem izkoristila kakšno ponudbo na račun nove prepoznavnosti.

V preteklosti je Ksenija sicer delala tudi kot gogo plesalka, kar jo je zelo veselilo. "V plesu zelo uživam, če pa zraven še kaj zaslužim, še toliko bolje. V tem ne vidim nič slabega, zato tega še ne opuščam, in komaj čakam, da se znova poženem v formo," je še povedala in dodala, da jo družina pri njenem delu podpira. "Veseli so, da si lahko denar zaslužim na enostaven način," je še povedala.

Njeni družini se ne zdi sporno

Ksenija nam je povedala, da ju z Markom med akcijo kamere niso motile, prav tako pa se nista pustila motiti niti med glasnim navijanjem sotekmovalcev, ki so si pred oknom v spalnico postavili stole in navijali v slogu nogometnih tekem.

"Res si vsak razlaga drugače, le midva veva, kaj se je dogajalo pod rjuhami," je povedala Ksenija in dodala, da je bila zabava zaradi kamer še toliko slajša. In čeprav je bil posnetek njune akcije kar precej zgovoren, Ksenija zatrjuje, da spodnjega perila pod rjuhami nista odvrgla, zaradi česar ni vprašljiva niti nosečnost, na katero je Big Brother namigoval.

"Tudi noseča ne morem biti, ker skozi oblačila še nihče ni zanosil," je še povedala Ksenija in dodala, da tudi njena družina zaradi njenega početje ni imela nobenega spornega komentarja.

Napisala Kaja Milanič, fotografije arhiv POP TV, osebni arhiv

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri