The Biggest Loser Slovenija: Andraž diskvalificiran, namesto njega prišel Gregor

Njegov cilj je 
ponovno obleči 
maturantsko obleko, 
želi si tudi večje 
samozavesti, saj se 
sam sebi ne zdi 
dovolj privlačen. (foto: Planet Tv) Planet Tv
Vir: Nova
25. 3. 2019

29-letni Andraž Bedene, ki je bil najtežji tekmovalec v 3. sezoni The Biggest Loser Slovenija, se je kar nekaj dni boril s pomanjkanjem motivacije. 

Povsem je obupal, saj je preveč pogrešal svoje otroke in družino. In ker ni imel prav nobene želje nadaljevati svojo pot v šovu, ki mu je ponujal tako moč in oporo pri hujšanju kot možnost visoke finan­čne nagrade, je bil iz šova diskvalificiran. Novico mu je sporočila voditeljica Saša Lendero.

"Ne moreš biti ponosen na to, da obupaš. Napočil je trenutek, ko ni več pošteno do tvoje ekipe, da še ostaneš del njih," mu je povedala. Andraž pa je po premisleku vse skupaj pokomentiral: "Razočaral sem svojo ekipo, razočaral sem vse v svoji hiši in vse, ki so šov gledali. Meni je res žal, da sem jih razočaral, ampak psihično nisem več zdržal," je povedal pred odhodom. Občutki sotekmovalcev, ki so ob slovesu potočili tudi nekaj solza, so bili deljeni.

"Nisem mogla verjeti, da se je to zgodilo, ampak Andraž si je to želel, tako da mu zunaj želim vso srečo. Da ne bo zašel na stara pota," je povedala Maja, Pia pa je bila manj razumevajoča: "Ko se bo malo zamislil, mu bo zelo žal, da si je tako zelo želel domov, ker ne glede na vse, šov traja le dva meseca, z družino si pa v bistvu vse življenje."

Novi tekmovalec je nekoč treniral tenis

Potem ko je The Biggest Loser Slovenija nenadoma zapustil Andraž, pa je ekipa rdečih že dobila novega člana. To je 30-letni Gregor Horvat iz Kamnika, ki je diplomant marketinga. Njegov cilj je ponovno obleči maturantsko obleko, želi si tudi večje samozavesti, saj se sam sebi ne zdi dovolj privlačen. Zanimivo je, da je kar 16 let treniral tenis. Nekaj časa je delal v Londonu kot informacijski tehnolog, ko pa mu je zbolela mama, se je vrnil v Slovenijo. Trenutno dela kot električar, v prihodnosti pa si želi prehoditi romarsko pot El Camino.

Češnja na vrhu torte

Novi tekmovalec se je takoj prikupil vsem 'staroselcem', nad njim pa je še najbolj navdušena samska Gaja. "Je češnjica na vrhu tortice," je povedala najmlajša tekmovalka, ki je nad Gregorjem navdušena tudi sicer. Imata enake želje in cilje, pa tudi skupna področja zanimanja, saj sta oba velika ljubitelja živali. Gaja je Gregorju pomagala tudi pri uvajanju novih prehranjevalnih navad. Bo v hiši The Biggest Loser Slovenija preskočila iskrica?

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Planet TV, Blaž Vatovec