Bi spoznali tekmovalce lanske sezone The Biggest Loser Slovenija?

Bi spoznali tekmovalce lanske sezone The Biggest Loser Slovenija? (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
16. 4. 2018

Tekmovalci prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija tudi dolgo po koncu snemanja še vedno ostajajo dobri prijatelji, ki si stoji ob strani na novi poti.

Tekmovalci prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija prijateljstva negujejo tudi zdaj, ko so kamere že dolgo ugasnjene in ko že nekaj časa ne bivajo pod isto streho.

Stara druščina se je tako nedavno družila na obali, kjer so uživali v toplem spomladanskem vremenu in družbi drug drugega. 

Vse se zdi, da tekmovalci še vedno pridno telovadijo in da še vedno vztrajno topijo kilograme. Robi Tašner je tako videti še bolj vitek kot v finalni oddaji, Marija Celcer pa je na fotografiji povsem spremenjena, saj je njena barva las danes precej bolj svetla.

V komentarjih pa je bilo zaslediti tudi to, da naj bi se nekaj pletlo med zmagovalcem prve sezone šova Bojanom Papežom in dietetičarko šova Katjo Simić. No, kdo bi vedel kaj se dejansko dogaja med njima, vsekakor pa verjamemo, da sta dobra prijatelja, saj sta v šovu skupaj preživela veliko časa.