The Biggest Loser Slovenija: Dekleta napadla trenerja Jana in mu raztrgala majico

The Biggest Loser Slovenija: Dekleta napadla trenerja Jana in mu raztrgala majico (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
19. 10. 2017

Modra ekipa v šovu The Biggest Loser Slovenija se je zasluženo razvajala na bazenu in v savnah. Najbolj pa so zagotovo uživala dekleta ...

Modrim se je na bazenu pridružil tudi njihov trener Jan Kovačič, ki odlično skrbi za fizično pripravljenost svoje ekipe, jih podpira in jim stoji ob strani. Dekleta so Janiju že prej obljubila, da ga bodo na bazenu ulovile in mu slekle majico, tako da so takoj ob prihodu planile nanj. "Obljuba dela dolg," so ga spomnile in mu raztrgale vrhnje oblačilo.

Tekmovalke (pa tudi gledalke pred malimi zasloni) so zagotovo uživale ob pogledu na trenerjevo postavno in izklesano telo.

Go outside & explore ☀️⛰ #friday

A post shared by Jan Kovacic (@jankovacic_reset) on Jul 7, 2017 at 10:40am PDT

Jan je sicer prejšnji teden na zaključni prireditvi Femme fatale 2017 v javnosti prvič pokazal svoje dekle, fitnes trenerko Nives Orešnik, nekdanjo Miss Slovenije. Na družbenih omrežjih sta podelila skupne fotografije, na katerih ju lahko vidimo v drugačni preobleki - v elegantnih oblačilih sta videti odlično.

After a long day, spending my evening at one of the loveliest events Femme Fatale, is a pleasure.

A post shared by Nives Oresnik (@nivesoresnik) on Oct 13, 2017 at 11:52am PDT