Ti i ja - Ines Erbus našla pravo kombinacijo

Ti i ja - Ines Erbus našla pravo kombinacijo (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
10. 8. 2018

Po uspešnicah Moje oči plave, Kada cura časti, No no no in ostalih se najbolj bookirana slovenska pevka Ines Erbus, ki smo jo leta 2016 spremljali v oddajo Znan obraz ima svoj glas, tokrat predstavlja v dvojni vlogi.

V novem videospotu za pesem Ti i ja, se pojavlja kot princeska in huliganka istočasno in slovensko videoprodukcijo dviguje na novo raven. Prepeva si " Ti i ja smo kombinacija" in komentira, da vsak v sebi skriva več plati, da pa je sama v sebi našla pravo kombinacijo. Spot pod katerega se je podpisal Niko Karo (Karo media) je posnet v pravljičnem dvorcu Empirej, na Hrvaškem, poleg zanimivega scenarija, pevka v spotu drzno pozira tudi s pravo kačo.

Pod novo poletno uspešnico, modernih ritmov se je delno podpisala Ines kot avtorica besedila skupaj z Anjdelo Stošić, avtor glasbe pa je Danijel Vujević.

25-letnico to poletje lahko spremljamo po celi Sloveniji, saj ne počiva, temveč redno nastopa, občasno tudi na Hrvaškem. Pretekli vikend so jo oboževalci presenetili in po samo treh dneh od premiere, v en glas zapeli najnovejši hit mlade pevke. Takole se jim je zahvalila na socialnih omrežjih.