Ti nežni objemi Ksenije Benedetti in Borisa Cavazze so tako zelo ganljivi, fotografije, ki jih ne gre zamuditi

Ti nežni objemi Ksenije Benedetti in Borisa Cavazze so tako zelo ganljivi, fotografije, ki jih ne gre zamuditi (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
17. 3. 2023

Nekdanja šefinja protokola Ksenija Bendetti in igralec Boris Cavazza že leta živita svojo zakonsko srečo, ki ji mnogim v velik navdih.

Ksenija Benedetti ne skriva, da ji je v zakonu z igralcem Borisom Cavazzo lepo, seveda pa ne skriva tudi tega, da jo v zadnjem času zanj večkrat skrbi, saj je pred časom dejala, da ga po nesreči, ki se mu je zgodila na smučanju v Italiji, le nerada pušča samega, saj okrevanje ni bilo enostavno.

Najbolj sta srečna, ko sta skupaj in ko imata čas drug za drugega, v takšnih trenutkih nastane tudi kakšna ljubka skupja fotografija, na kateri se nežno objemata in mnogi takšne njune trenutke še kako radi vidijo.

Ksenija in Boris se rada odpravita na morje, ki ga oba obožujeta, rada pa se v mestu usedeta tudi na kakšno kavo ali čaj in se posvetita drug drugemu.

Vsekakor sta zanimiv par in vidi se, da sta drug v drugem našla oporo, njuna ljubezenska pravljica pa je mnogim v navdih in zdi se, da s svojo srečo mnoge ganita.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.