Tia Anna Paynich je bila prvič na hipnozi

30. 1. 2015

Vsestranska umetnica Tia Anna Paynich se je že od nekdaj zanimala za hipnozo. Predvsem si je želela razrešiti nekatere travme, ki so jo spremljale v preteklosti.

"Pred desetimi leti se žal nisem srečala s pravimi osebami. Zdaj pa mi je prijateljica predstavila hipnoterapevta Borisa Slivnika iz Hipnocentra Grilc. Po dvournem pogovoru mi je svetoval regresijo. Hipnoza in hipnoterapija zaradi napačnih predstav v marsikom zbujata strah in negotovost in v Hipnocentru te napačne predstave spremenijo ter te prepričajo, kako pomembna in koristna je lahko hipnoterapija pri pomoči in rešitvah osebnih težav," pojasni Tia Anna.

"Tovrstne terapije so dobre za številna področja: pomagajo vam recimo pri hujšanju, vas spremenijo iz kadilca v nekadilca, vam pomagajo pri neprijetnostih, ki se vam dogajajo, odnosih, povečajo samozavest, šolarjem pomagajo pri učnih navadah ... Moje izkušnje po hipnozi so izvrstne, ne samo da s pozitivno naravnanostjo zrem naprej, sem tudi polna energije in notranjega miru. Sama hipnoza poteka na udobnem naslanjaču. Boris me je glasovno vodil do telesne sprostitve in brezmiselnega stanja. Vozila sem se po tekočih stopnicah navzdol ter odpirala vrata na hodnikih. Doživela sem svojo podobo in prejšnje življenje, moja duša pa je našla tudi svojega vodnika, ki mi bo dajal namige, če ga bom poklicala. Z novim odkritjem sem zelo zadovoljna in se veselim naslednje hipnoze."