Tia Anna Paynich ustvarja modo za avtomobile

Tia Anna Paynich (foto: revija Lea) revija Lea
Vir: Lea
11. 11. 2014

Modna oblikovalka Tia Anna Paynich se je lotila drznega projekta. Ker jo veseli vse, kar je povezano z modo in ustvarjanjem, si je zdaj zamislila, da bo svoje znanje prenesla še na jeklene konjičke.

Tia Anna namreč preoblikuje imidž starih avtomobilov in jim ustvarja novo podobo.

"Navdih usklajujem z imitacijami notranjih prevlek za sedeže, oblekico za volan in zunanjimi nalepkami v sodelovanju s podjetjem Trendom iz Maribora, ki se ukvarja tudi z oblikovanjem in tiskom avtomobilskih nalepk.

Najprej sem seveda to preizkusila na svojem lepotcu. (smeh) Želela sem si živalske preobrazbe svojega črnega jeklenega konjička.

V podjetju Trendom so mi oblikovali in izdelali bele nalepke v vzorcu zebrinih prog. Moje delo je bilo šivanje prevlek iz materiala, potiskanega s tem vzorcem. Partner pa je vložil veliko časa v nameščanje nalepk, za kar sem mu srčno hvaležna.

Unikatna stvaritev je že vidna na cesti, ko se vozim na plesne urice poučevanja valet in družabnih plesov za odrasle. Posamezniki mi potrobijo in mahajo ter me ustavljajo za informacije, kdo mi je 'našminkal' avto," se zasmeje.

Značke: Tia Paynich

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri