Tibor Baiee (Big Brother) in Enja Grad (Usodno vino): Zvezdnika v sorodu

Tibor Baiee (Big Brother) in Enja Grad (Usodno vino): Zvezdnika v sorodu (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
30. 11. 2015

Na naš znani naslov nova@adriamedia.si smo prejeli namig, da naj bi bil eden izmed bolj odmevnih tekmovalcev zadnjega Big Brotherja Tibor Baiee pravzaprav stric deklici Enji Grad, ki je prav letos prvič stopila pred televizijske kamere v seriji Usodno vino. Novico smo preverili in se z njima dobili v Domžalah, kjer smo se prepustili pripovedovanju in vtisih njune skupne preteklosti. 

Še preden smo ju postavili skupaj, je njuna simpatičnost in energičnost izdala njuno sorodstveno povezanost. Naše predvidevanje pa je potrdila tudi Tiborjeva mama in Enjina babica, saj pravi, da sta si prav po simpatičnosti in sočutnosti najbolj podobna.

"Druži pa naju tudi podoben smisel za humor," nam je povedal Tibor in dodal, da je Enja po njem brez dvoma dobila nekaj 'afnice' v sebi.

Kot pravi, je Enja pri njem vedno oboževala prav njegove imitacije, predvsem slavnih akterjev iz televizije. "Trenutno se najbolj smejiva, ko skupaj imitirava tekmovalce šova Gostilna išče šefa," nam je povedal postavni 29-letnik, ki rad preživlja čas s svojima nečakoma. "Če mi čas dopušča, se zelo rad družim z Enjo in njenim mlajšim bratcem Enejem, ki mimogrede že pridno zabija gole na nogometnih tekmah.

Nazadnje sem ju peljal v kino, kjer smo si ogledali film Jurassic World in res smo se imeli lepo skupaj. Oba sta zelo pridna, lepa in lepo vzgojena osnovnošolca in prepričan sem, da bo tako tudi ostalo, predvsem pa, da se bo naš odnos samo še krepil," nam je povedal Tibor, njegovim besedam pa se je hitro pridružila tudi Enja. "Ko sva z bratom pri babici, se večkrat srečamo, in takrat radi skupaj zapojemo kakšne pesmice, pa tudi hecamo se radi skupaj," je povedala Enja in dodala, da so jo sošolke med predvajanjem prejšnje sezone Big Brother velikokrat spraševale o njem. "Tudi njim je bil zelo zabaven in rekle so, da bi si tudi one želeli tako zabavnega strica," še pove. In ker smo tako Tiborja kot Enjo spoznali prek malih zaslonov, smo ju povprašali o tem, ali že kaj razmišljata o skupni prihodnosti na televiziji. "Prepričan sem, da bi lahko skupaj posnela kaj komičnega. Verjamem, da bo še priložnost za to in da bi naju oba to zelo veselilo," je naša predvidevanja potrdil Tibor, skupnega dela pa bi se razveselila tudi Enja.

Kaja Milanič

Priporočamo