Tibor Baiee in Ana Hrovat (Big Brother) v objektivu paparacov

Tibor Baiee in Ana Hrovat (Big Brother) v objektivu paparacov (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
11. 9. 2016

Na začetku preteklega tedna pravzaprav ni bilo medija, ki ne bi poročal o rojstvu male Noemi. Princeske lanskih tekmovalcev Big Brotherja - Tiborja in Ane Hrovat, ki sta svojo ljubezensko zgodbo začela lansko poletje.

A družinica je konec preteklega tedna že preživela prve skupne noči. Budno oko našega fotografa jih je namreč v četrtek ujelo med odhodom iz ljubljanske porodnišnice, kot nam je za tem povedal Tibor, pa se prav vsi trije v svojih novih vlogah odlično počutijo.

"Mamica in mala princeska sta super. Sploh mamica, ki je naporen porod hitro pozabila in žari kot še nikoli!" nam je le trenutek po prihodu domov povedal Tibor in dodal, da se njuna mala Naomi že vse od prvih trenutkov na svetu ne pusti prav veliko motiti. Kot sta nam povedala, je bil Anin porod precej naporen – v porodnišnico je prišla okrog 18. ure, v porodno sobo pa je vsa utrujena šla komaj ob 6. uri zjutraj.

"Totalno izmučena in brez energije je naravno rodila ob 8:17. Meni je bilo najbolj grozno nemočno opazovati nekoga, ki ga ljubiš, v neznosnih bolečinah in upati na hiter konec. Babice pa pravijo, da je bila Ana super in da je sam porod potekal brez težav in zelo hitro za prvorodko," nam je izkušnjo pojasnil Tibor, ki je na svojo prvorojenko pošteno nazdravil s prijatelji.

"Vedno sem si predstavljal, da bom za prvega otroka priredil ogromno zabavo in povabil veliko ljudi, praktično vse, ki so mi v življenju nekaj pomenili, in seveda vse aktualne prijatelje in sodelavce. Zato sem najel prostor, priskrbel pijačo in s približno sto najljubšimi ljudmi proslavil ta veseli dogodek," je še povedal ta trenutek najsrečnejši očka.

Tekst: Kaja Milanič

Priporočamo