Tibor Baiee in Ana Hrovat (Big Brother): Zvezo skrivala kar štiri mesece

Kot sta povedala, 
sta ob njunem 
skupnem druženju 
strast in energija 
naredila svoje. (foto: Primož Predaličl) Primož Predaličl
Vir: Nova
26. 1. 2016

Ko smo skoraj že obupali, da lanski Big Brother ni prinesel nobenega novega medijskega parčka, nas je pretekli teden presenetila novica, da že nekaj mesecev živimo v zmoti. Simpatični Tibor, ki je že med šovom veljal za pravega lepotca, je namreč osvojil srce temnolase Korošice Ane, s katero sta si v preteklih tednih že ustvarila skupno življenje.

Kot nam je povedal simpatični parček, je njuna ljubezen zacvetela popolnoma nepričakovano, tisto piko na i pa je pravzaprav naredila njuna oboževalka.

"V šovu je več kot očitno obstajala obojestranska privlačnost, a nihče od naju si ni predstavljal, da bi se iz tega kaj razvilo. Sprva smo se vsi tekmovalci veliko družili, potem pa sva se nevede čedalje več družila tudi brez drugih in sproti opazila, da si energetsko neverjetno ustrezava. Tako sva si konec poletja priznala, da se je nedolžna romanca že spremenila v resno razmerje," nam je pojasnil Tibor in dodal, da je tisti prvi korak sicer naredila oboževalka, ki ju je kontaktirala prek Facebooka.

"Prepričevala naju je, da je kot 24-urna opazovalka zaznala nekaj, česar midva nisva, da sva si usojena," pojasnjujeta zaljubljenca, ki sta zvezo pred mediji skrivala, ker sta se hotela prepričati, da je to res to. "Najina zveza se je razvila s svetlobno hitrostjo in oba sva neverjetno sproščena drug ob drugem. Ogromno se smejiva in drug drugemu nisva v napoto, kar nama je dalo vedeti, da je to to. Zato je zdaj tudi čas, da medijem priznava," sta nama še pojasnila.

Vseljena skupaj

Sicer pa za vprašanja o naslednjem koraku pravzaprav ni časa. Tibor in Ana namreč že vse od začetka njune simpatije živita skupaj v Tiborjevem stanovanju v prestolnici, družbo pa jima še vedno dela Tiborjev cimer, ki se z Ano prav tako odlično ujame. "O selitvi pravzaprav nisva razmišljala, samo zavedala sva se, da v resnici že nekaj časa živiva skupaj in razmišljava kot eno. Potem pa je Ana v prvem poskusu dobila službo v Ljubljani in sploh ni bilo dileme, kje bova živela," nam je pojasnil Tibor, Ana pa nam je pojasnila, da je v prvem poskusu dobila zaposlitev v domu za starostnike, kjer opravlja delo bolničarke. "Priznati moram, da sem zelo srečna, da imam to službo, čeprav zdaj večino svojega časa preživim tam in ni več toliko priložnosti za žuriranje," še dodaja.

Ana in Tibor pa sta svojo ljubezen že predstavila tudi svojima družinama. Kot pravita, sta starše sicer spoznala že, ko sta samo prijateljevala, so pa sčasoma sami ugotovili, da je med njima več kot le dobro prijateljstvo, česar so se vsi razveselili. Tibor je Anino družino sicer razvajal tudi s svojimi kulinaričnimi znanji, saj je samo za njih pripravil prav posebno pogostitev: "Ano sicer že od samega začetka stoodstotno razvajam z vsem mojim kuharskim repertoarjem in doma večino v kuhinji ustvarjam jaz, čeprav je tudi Ana odlična kuharica. Sem pa za njeno družino med prazniki pripravil božično večerjo s štirihodnim menijem in moram reči, da je bil to eden bolj stresnih trenutkov."

Sotekmovalcem še nista povedala

Čeprav so nekdanji tekmovalci šova tudi po zaključku snemanja veliko časa preživeli skupaj, sta nam Tibor in Ana povedala, da drugim pravzaprav nista povedala. "Od samega začetka za naju ve samo Pia, s katero se največ druživa. Preostalim nikoli nisva povedala, prepričana pa sva, da potihoma vsi vedo, saj je kar očitno. Zanimivo pa je, da nihče tega ni neposredno vprašal, ampak samo diplomatsko tipajo, za kar potem prejmejo enako diplomatske odgovore," sta še pojasnila in dodala, da imata občutek, da sta skupaj že dlje časa. "Malo dni je, ki jih po koncu šova nisva preživela skupaj, in zveze sva se nekako zavedala sproti in spontano. Začetne metuljčke sva nekako preskočila in mislim, da sva že v fazi, ko se imava rada in se spoštujeva. Metuljčki pa priletijo vsakič, ko sem službeno odsoten za več dni, ko ugotoviva, kako močno se pogrešava," je povedal Tibor. 

Še to ...

Kaj jima je najbolj všeč na drugem?

  • Tibor: "Na Ani sta mi najbolj všeč njena prikupna zmedenost in neobremenjen način pristopa k stvarem. V njej ne zaznam niti kančka hudobije in je ena najbolj iskrenih oseb, kar jih poznam. Pa tudi fajn je, ko za mano pospravi kaos razmetanih oblek."
  • Ana: "Najbolj mi je všeč to, da me zna nasmejati. Ugotavljam, da so mi na njem všeč stvari, ki mi na drugi osebi ne bi bile, ničesar ne bi spremenila."

'Kako dobro se poznata'

Kaj Tibor najpogosteje naroči v restavraciji?

  • Ana: Tibor ne more brez mesa, zato mislim, da kakšen zrezek.
  • Tiborjev odgovor: Nekaj na žlico. Kakšen golaž ali vampe.

Točke: 1/1

Kaj Tiborja najbolj spravi ob živce?

  • Ana: Mislim, da mu gre najbolj na živce, ko ga zmotim v kuhinji in ko ga po štirih mesecih življenja v Ljubljani še vedno panično sprašujem za napotke na cesti.
  • Tibor: Najbolj me pogreje, ko se Ana smuka okrog mene, ko kuham in še zlasti takrat, ko ukrade kakšen košček nepripravljene jedi.

Točke: 1/1

Ana, kaj po tvojem mnenju Tiborja na tebi najbolj privlači?

  • Ana: Mislim, da njega najbolj privlačijo moje obline.
  • Tiborjev odgovor: Pri Ani me najbolj privlači njen iskreni široki nasmeh in dejstvo, da je naravna lepotica, pri kateri ličenje sploh ni potrebno.

Točke: 1/1

Tibor, kaj po tvojem mnenju Ano najbolj privlači na tebi?

  • Ana: Glede na to, da vedno jamra, dokler se ne obrijem, mislim, da je to moja neurejena bradica.
  • Tiborjev odgovor: Tibor me najbolj privlači, ko se nekaj časa ne obrije in pusti neurejeno ali zelo seksi bradico.

Točke: 1/1

Skupaj: 4/4 - Popoln par, skratka ;)

Napiala Kaja Milanič, foto: Primož Predalič