Tibor Baiee in Ana Hrovat: Poslali so ga iz porodne sobe

Tibor Baiee in Ana Hrovat: Poslali so ga iz porodne sobe (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
14. 9. 2016

Nekdanja tekmovalca resničnostnega šova Big Brother Tibor Baiee in Ana Hrovat sta pred dnevi postala starša. Ana je v ljubljanski porodnišnici rodila deklico, ki sta jo ponosna starša poimenovala Noemi. Poklicali smo novopečenega očka, ki nam je še pod močnimi vtisi zaupal podrobnosti o porodu.

Tibor je bil sprva slišati nekoliko zmeden in utrujen, a je to povsem razumljivo, kajti minil je le dober dan, odkar je na svet prijokala njegova prvorojenka.

"Res je noro, ves čas sem na telefonu, saj nonstop dobivam čestitke preko sms-sporočil, Facebooka in preko klicev," nam je takoj na začetku zaupal nekdanji stanovalec hiše Big Brother in dodal, da smo ga ravno ujeli med načrtovanjem velike zabave, na kateri bodo nazdravili novorojenki. Njegovi dragi, Ani, je voda odtekla tri tedne pred predvidenim datumom poroda, in to kar doma. Kaj kmalu sta se odpravila v porodnišnico, kjer so se zvečer začeli popadki. Ti so se stopnjevali vse do zgodnjega jutra, ko so Ano sprejeli v porodno sobo.

"Tja je prišla vsa izmučena in nenaspana, saj zaradi močnih popadkov seveda ni zatisnila očesa. Porod je bil zelo intenziven, vse skupaj s popadki vred je trajalo nekje deset ur. Lahko povem, da me je zdrav­stveno osebje zadnje minute iztisa kar poslalo ven, saj sem jih menda nekoliko motil. A želel sem le pomagati Ani. No, pa saj tako ali tako jaz nisem mogel narediti veliko. Ana je namreč opravila izjemno delo," je razneženo povedal mladi očka in dodal, da je deklica na svet prijokala ob osmih zjutraj. Kljub intenzivnim bolečinam jih Ana ni želela lajšati, tako se ni odločila za ultivo ali epiduralno analgezijo.

"Takoj, ko je rodila, ji je odleglo. Počuti se super, vse bolečine so pozabljene, hčerkica pa se že pridno doji," nam je zaupal Tibor, ki je ime za svojo hčerko izbral sam. Nad njim se je namreč navdušil že v srednji šoli, kajti tako je bilo ime sošolkini mlajši sestrici.

"Takoj mi je bilo všeč to ime. In sem si rekel, če bom kdaj imel hčerko, bo zagotovo Noemi," nam je razkril Tibor, ki se mu, tako kot je ob rojstvu zapisal na Facebook, sedaj začenja novo življenje.

Tekst: Barbara Majič