Tibor Baiee: Prve počitnice po ločitvi

Tibor Baiee: Prve počitnice po ločitvi (foto: osebni arhiv ) osebni arhiv
Vir: Nova
12. 9. 2018

Nekdanji udeleženec šova Big Brother in nedavni član kuhinje MasterChef Tibor Baiee ima lepe spomine na svoje otroške počitnice, in prav zaradi tega mu je bil letošnji dopust, ki ga je preživel s hčerkico Noemi, še tako pomemben.

Tibor ima zanimive spomine na svoje prvo morje, prav zaradi tega je želel nekaj podobnega pričarati tudi svoji hčerkici Noemi, s katero sta nekaj skupnih trenutkov preživela na Pagu.

"Moji spomini na prvo morje so tudi moji prvi spomini sploh. Star sem bil približno tri leta in bili smo na plaži v kampu Fiesa, kjer mi je neki drugi otrok vrgel takrat zame ogromno skalo na stopalo. Torej prvi spomin je dejansko bolečina na plaži," pove Tibor. "Počitnice sva letos z Noemi preživela na Pagu v mirni Stari Novalji, kjer nama je družbo delala še moja mama, ki že dolgo ni bila na morju. Če pa je v igri vnučka, pa sploh ni vprašanje." Tibor je imel s seboj še prijatelja, slovenskega fitnes trenerja Tomaža Dolenška, ki je prav tako počitnikoval s svojo družino in hčerkico Elo. "Ela je približno enake starosti kot Noemi in lepo je bilo, saj smo zares vsi skupaj uživali, se igrali na svoji zasebni mini plaži, kjer ni bilo nikakršne gneče. Deklici sta čofotali, Noemi pa je celo preizkusila popularni SUP, ki se ga je lotila zelo zbrano in resno," je še dodal ponosni očka.

Letos je Tibor zaradi Noemi in druženja z njo bolj malo dopustoval. "S prijatelji sem za pet dni odšel na krajši oddih na Pag. Nekaj dni sem bil službeno v Splitu in potem spet na Pagu, za konec pa sem se tja vrnil še z mojo princesko in z njo preživel prvo samostojno morje. Bilo je naravnost fantastično. Sicer kratko, a nekaj neverjetnega. Z vsakim dnem se najina vez samo krepi in niti v najhujši mori si ne predstavljam več življenja brez nje in njenega iskrenega nasmeha in objema. To je nekaj neverjetnega in samo starši lahko vemo, kakšen je ta občutek. Če bi vedel, da je tako, bi se za otroka zavestno odločil že veliko prej. Že nekaj časa pa tudi končno razumem, kaj pomeni rek: otroci so naše največje bogastvo," pove Tibor. "Ko sem z njo, pozabim na vse drugo, na ves stres tega sveta, napolni me z energijo in me spomni, da je življenje lahko zelo preprosto in lepo. Enostavno obožujem jo. Seveda si zelo želim potovati v daljne kraje, a trenutno enostavno ni časa. Večino bi ga rad preživel z Noemi in potem, ko bo večja, verjamem, da bova tudi skupaj kam ušla."

Besedilo: MIMA // Fotografije: osebni arhiv

Priporočamo