Tibor Baiee: “Z Ano sva se razšla!”

Tibor Baiee: “Z Ano sva se razšla!” (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Nova
28. 5. 2018

Nad nekdanjega udeleženca šova Big Brother Tiborja Baiee, ki smo ga lahko spremljali tudi v letošnji sezoni kuharskega šova MasterChef Slovenija, se po govoricah sodeč zgrinjajo črni oblaki.

Tiborja smo zadnjih nekaj tednov lahko spremljali v oddaji MasterChef, kjer je spretno vrtel kuhalnico in se s svojo pozitivno energijo nekako prebijal v ospredje. Da mu kuha ni tuja, je dokazal z nekaj izvrstnimi jedmi, pri katerih so ga pohvalili tudi sodniki. Ampak do velikega finala mu vendarle ni uspelo. Te dni se kar precej šušlja, da ima Tibor nekoliko težav v partnerskem odnosu z Ano Hrovat (s katero sta se spoznala prav v šovu Big Brother). Družinico smo spremljali od njihovega začetka, ko sta se zaljubila, pa vse do rojstva njune hčerkice Noemi. Kot nakazujejo govorice, pa naj bi se Tibor in Ana razšla.

Tibor Baiee: “Z ANO SVA SE  RAZŠLA!”

Mi smo sicer poskušali pridobiti izjave obeh, a nam je Ana zaupala, naj se za to obrnemo na Tiborja. Tibor pa nam je sporočil slednje: "Govorice o najinem razhodu so resnične. Razšla sva že pred več kot pol leta. Ana in Noemi se selita na Koroško, kjer bosta bližje Anini družini, vendar z normalnimi dogovorjenimi stiki z očetom (mano), ki ostaja(m) v Ljubljani. Meniva, da je za vse in predvsem za Noemi tako najboljše. Ničesar ne obžalujeva, saj imava najlepšega in najbolj pridnega otroka na svetu, ki ga oba naravnost obožujeva in ljubiva z vsem srcem. Zdaj oba čutiva odgovornost, da ji s še bolj intenzivno ljubeznijo ob ločenih stikih omogočiva srečno odraščanje."

Besedilo: Mima // Foto: Primož Predalič

Priporočamo