Tibor Golob: V družbi slavne manekenke

Tibor Golob: V družbi slavne manekenke (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Nova
10. 10. 2017

Da zvezdnica Naomi Campbell velja za eno težavnih modnih ikon, ve že skoraj ves svet.

Fama, ki se je naredila okoli zvezde njenega formata, je nedavno zajela tudi slovenskega fotografa Tiborja Goloba, ki je kot edini dobil priložnost, da mu je ekskluzivno pozirala na intervjuju v Srbiji. Tibor se je pred nekaj dnevi vrnil iz Srbije, kjer se je Naomi udeležila prav posebne zabave s področja lepotne industrije. Številke honorarja, ki bi ga naj zvezdica za 20 minut slave na odru prejela, se gibljejo okoli 200.000 EUR. V neposrednem dogajanju in toku dogodkov pa je bil tudi slovenski fotograf Tibor Golob, ki so ga njeni menedžerji izbrali, da zvezdnico ekskluzivno poslika.

Tamkajšnji mediji so imeli kar nekaj težav, kajti Naomi je svoj polet v Srbijo prestavila in prišla pozneje, kot je bilo napovedano. Na letališču so jo pričakali tudi številni novinarji in kot se je izkazalo, zaman, saj jim Naomi ni namenila večje pozornosti. Organizator je moral poskrbeti za njeno varnost kot tudi za posebna navodila glede prehrane. Imela pa je posebno željo glede ustekleničene vode, ki jo je morala pričakati. Nič težjega, bi si mislili, a kaj, ko se ta voda ne prodaja v Srbiji in so jo morali za njen obisk posebej uvoziti.

Po samem dogodku je Naomi opravila dva intervjuja. Enega je dala za njihovo televizijo Pink in enega za revijo Story. Potem pa je svoj čas namenila našemu fotografu Tiborju Golobu, ki so ga njeni menedžerji potrdili kot fotografa. "Med štirimi izbranimi fotografi so v ožjem izboru potrdili mene," je povedal Tibor, ki je zvezdnico doživel v svojem elementu. "Predvideval sem, da verjetno ne bo tako zelo prijazna, ampak izkazalo se je, da je bila okej. Bila je nevtralna, imela je mogoče kakšne svoje trenutke, ampak za zvezdnico njenega kova je to nekaj čisto normalnega." Ob vsem tem pa je Tibor ugotovil še nekaj. "Edino, kar sem videl, je to, kako je lepa. Vsa ta slava okoli nje je resnično upravičena, ker je Naomi resnično videti vrhunsko. Šteje 47 let in jih ne kaže toliko. Videti je veliko mlajša, lepa in popolna. Ima čudovito kožo, je suha in upravičeno se je drži sloves vrhunske manekenke."

MIMA