Tiha poroka Natalije Verboten in Domna Kumra

Tiha poroka Natalije Verboten in Domna Kumra (foto: Nejc Tomšič in foto Bumerang d.o.o.) Nejc Tomšič in foto Bumerang d.o.o.
Vir: Govori.se
19. 11. 2012

Po tem, ko so pred časom v medije in na internet pricurljale poročne fotografije Natalije Verboten in Domna Kumra, je završalo med njunimi oboževalci, ki so se spraševali, kaj se pravzaprav dogaja ...

Priljubljena pevca sta po burnem odzivu kar sama na svojih uradnih Facebookovih straneh razložila, da sta se 'poročila' samo na snemanju videospota za skladbo Tvoja mama, ki jo prepevata v duetu, tak je bil namreč scenarij. In danes vam najnovejši videospot, ki je že pred izidom dvignil veliko prahu, z veseljem predstavljamo.

Besedilo skladbe Tvoja mama avtorjev Domna Kumra in Natke Geržina govori o ljubezni na prvi pogled, ki pa ni po volji njeni mami. To je bil seveda povod za hudomušen scenarij, poln duhovitih prizorov – eden izmed njih je tudi hladen tuš, ki ga doživi Domen, ko namesto pod Natalijinim vasuje pod napačnim, maminim oknom.

''Nazadnje smo potrebovali še župnika in nahecali smo Dejana, mojega moža, da je dal piko na i šaljivemu spotu za to poskočno pesem,'' je povedala Natalija, ki je za vlogo neveste v tem videospotu oblekla poročno obleko Urše Drofenik.

''Snemanje na prelepem Krasu je bilo zelo zabavno,'' se strinjata nasmejana Štajerca. ''Ekipa se je zvijala od smeha, k temu sta poleg naju 'mladoporočencev' in 'duhovnika' pripomogla tudi, v vlogah 'Natalijine mame in očeta', najina dobra prijatelja Mira Skuhala in Iztok Harb, ki je v svoji cvetličarni Minka v Mariboru oblikoval poročni šopek. Upam, da bo v dobro voljo spravil tudi gledalce,'' razlaga Domen.

Medtem ko se Domen zadnja leta odlično znajde in počuti tudi v narodno-zabavnih vodah in narodni noši, si jo je Natalija, kljub dolgoletnemu delovanju na narodno-zabavni sceni, za pred kamero prvič nadela prav zdaj. ''Nošo sem oblekla z velikim veseljem, ponosom in spoštovanjem – kot vedno, ampak tokrat res prvič pred kamero."

Glede na to, da smo lahko že nekajkrat v rumenem tisku prebrali, da ima Domen menda težko nogo za volanom avtomobila, nas je zanimalo, kako se je tokrat za potrebe snemanja prvič znašel za volanom traktorja.

''Voziti se s traktorjem je bila nepozabna izkušnja, tako sem se vživel v vožnjo, da me skoraj niso dobili na snemanje naslednjih prizorov. Že kot otrok sem z zanimanjem opazoval traktoriste in si vedno želel sesti na traktor in se z njim peljati, tako da je bilo to snemanje izvrstna priložnost za uresničitev želje iz otroštva,'' je bil za konec zgovoren Domen.

Priporočamo