Tilen Grah (Mister Slovenije 2016) za darilo dobil Los Angeles!

Tilen Grah (Mister Slovenije 2016) za darilo dobil Los Angeles! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
2. 1. 2019

Za mistra Slovenije 2016, Tilna Graha, se je življenje – potem, ko ga je zadela amorjeva puščica – zelo spremenilo.

S srčno izbranko Natašo Horvat sta namreč združila prijetno s koristnim, potovanja, ki so bila enkrat poslovne, spet drugič zasebne narave, pa so postala del njunega življenja. In ena izmed nepozabnih destinacij je bil tudi Los Angeles.

Zajtrk na Beverly Hillsu.

V Los Angelesu sta si seveda ogledala tudi znameniti napis Hollywood.

Na Beverly Hillsu sta si ogledala, kako so videti soseske slavnih in najbogatejših.

Poleg vsega sta raziskovala najznamenitejšo plažo Santa Monica. Bila sta presenečena, kako ogromna plaža je to.

Z Natašo sta med drugim prvič srfala: “To je bilo res lepo doživetje. Ni tako preprosto kot je videti na prvi pogled,” pove Tilen.

Prigoda s potovanja

“Los Angeles sem si vedno želel videti. To je mesto sanj, obljubljena dežela, ki jo že od malih nog gledamo prek malih zaslonov. Vsi znani živijo tam – igralci, pevci, režiserji itd. In ko sem imel avgusta letos rojstni dan, me je punca presenetila z darilom – potovanje v L. A. Najbolj fascinantna stvar celotnega potovanja je bila, da sva z punco bila v istem hotelu, kot je živel Justin Bieber, čeprav ga takrat ni bilo tam, saj je imel prireditev v New Yorku. Sicer pa, kot so ljudje vedno govorili, številni pridejo poskusit svojo srečo v L. A. To sem tudi videl na lastne oči. Če ljudi vprašaš, kaj počnejo, ti odgovorijo, da bi radi postali režiserji, igralci ali pevci, ampak trenutno se preživljajo z drugačnimi deli, vozijo uber, delajo v restavracijah, ampak cilj še vedno ostaja. Ostala mi je v spominu gospa po imenu Beverly, bila je voznica uberja, ki že 20 let čaka na svojo priložnost. V mladosti je šla študirat v L. A. in še vedno čaka na svojo priložnost.”

Fotografije: osebni arhiv