Tilen Lotrič se veseli veselega in čarobnega decembra

Tilen Lotrič se veseli veselega in čarobnega decembra (foto: Nina Mohorič) Nina Mohorič
2. 12. 2019

Pevec in glasbeni učitelj Tilen Lotrič, ki smo ga spoznali v šovu Slovenija ima talent, kjer je zasedel 2. mesto, obožuje praznični čas ter vso čarobnost veselega decembra.

Ravno zaradi tega ni želel izpustiti petkovega prižiga lučk v Ljubljani, kjer je, kot nam je zaupal, še kako užival. Kljub temu, da se Tilen Lotrič skoraj vsak dan intenzivno pripravlja na svoj veliki koncert v domači Besnici, ki bo tik pred božiče, 21. decembra, pa se z veseljem odzove povabilom na dobrodelne praznične koncertne, in tako združi prijetno s koristnim. Med drugim je nastopil tudi na nedeljskem, že 27. Miklavževem koncertu, nekaj nastopov pa ga čaka do konca decembra ter še glasbeni dvoboj za Emo, na spletnem izboru Ema Freš.

Sicer pa je Tilen ob vstopu v veseli december presenetil že s priredbo znane božične melodije. "Gre za jazz priredbo znane božicne skladbe Let it snow, ki sem jo posnel skupaj z MePz Strune. Aranžma je napisal Samo Jezovšek, za pesem pa smo v Zrečah posneli tudi videozgodbo. Moram reči, da sem se prvič preizkusil v petju jazza, kar je bil zame res zanimiv izziv.  Za moj stayling je poskrbela Jerneja Zhembrovskyy ... in kot vedno presenetila," nam je zaupal mladi glasbenik, ki vsem skupaj želi prijetne praznične dni.