Tilen Pusar: Bitka za otroke!

Vir: Story
6. 2. 2010

Zakona med Sašo Einsiedler in Tilnom Pusarjem je očitno nepreklicno konec, v ekskluzivnem intervjuju za revijo Story je Tilen razkril, kaj je šlo narobe in da si želi samo to, da bi bili otroci srečni.

“Najina zgodba bi se morda lahko razpletla drugače, če bi izbrala drugega terapevta,” je prepričan Tilen. Po njegovem skoku čez plot sta se s Sašo odločila, da bosta poskusila rešiti zakon, še posebej zaradi njunih petih otrok, in tako sta se dogovorila, da obiščeta družinskega terapevta.

“Psihoterapevt Christian Gostečnik nima na tem področju nobenih izkušenj, saj je pater in živi v celibatu. Moj dvom se je pozneje izkazal kot zelo utemeljen, saj se je izkazalo, da je Sašo hranil z maščevanjem in jezo, posledično pa zanemaril to, da pri tem trpijo otroci. Ker se je omenjeni terapevt ukvarjal samo z njo, sem nehal hoditi k njemu, Saša pa tja hodi še danes. Z vsakim obiskom pri njem se je napetost doma stopnjevala. Velikokrat sem jo prosil, naj neha razčiščevati pred otroki, pa je rekla, da me le tako lahko prizadene,” razlaga Tilen in pojasni, da so šle zadeve celo tako daleč, da je Saša zamenjala ključavnico in mu ni pustila do otrok, zato je bil prisiljen poklicati policijo.

Nova Story že v prodaji

Story