Tilen Pusar je v Angliji prava zvezda

Vir: Nova
16. 7. 2013

Pred kratkim je revija Nova ekskluzivno objavila zgodbo o gostovanju kitarista Tilna Pusarja (nekdanjega soproga Saše Einsiedler) in njegovega promotorja Silva Bezjaka v Angliji. Igranje na Otoku je obrodilo sadove in tako se Tilnu zdaj obetajo nastopi na festivalih in znamenitem trgu Trafalgar Square.

Dvojec je domov prišel poln vtisov in zagona za nadaljnje delo, prav tako pa tudi s kostmi za dvomljivce in zavistneže.

Glasbenik in njegov promotor sta vsekakor uspešno zaorala ledino. Celo tako zelo, da nista neopazna ostala niti tamkajšnjim medijem in da ju čakajo nova gostovanja!

Tilen je za začetek nastopal po elitnih angleških restavracijah, da bi navdušil tako imenovano angleško gospodo in njihove poslovne partnerje, zaradi česar sta obiskala tudi druge dele Anglije, ne le prestolnico.

Da gostitelji s povabilom niso brcnili v temo, priča to, da so Tilna sprejeli ne le z navdušenjem, ampak tudi čustveno, kar sicer ni prav značilno za pregovorno hladne Angleže.

Po nastopih so ga celo objemali, kar je presenetilo oba. A vse kljub temu le ni bilo lahko in preprosto.

Kaj je bilo pri vsem tem najtežje in kaj najbolj utrujajoče izveste v novi številki revije Nova, za katero sta Tilen in Silvo podrobno opisala svojo dragoceno izkušnjo.