Tim Gajser: Po poškodbi spet na konju

Tim Gajser: Po poškodbi spet na konju (foto: Lumen Et Umbra) Lumen Et Umbra
Vir: Story
26. 6. 2017

Vse oči gledalcev in ljubiteljev motokrosa so bile znova usmerjene v Tima Gajserja. V Mačkovcih je namreč potekalo državno prvenstvo v motokrosu in s kar dvojno zmago je po premoru zaradi poškodbe slavil Tim Gajser.

V odprtem razredu je slavil pred Luko Kutnarjem in Aljošo Molnarjem. Prihodnji teden bo nastopil na dirki za SP v Italiji. Še v petek vse do popoldneva ni bilo jasno, ali bo aktualni svetovni prvak lahko tekmoval, na veselje številnih navijačev pa se je po preizkusu na motorju odločil, da je poškodba (imel je zlomljeno lopatico) že dovolj zaceljena, da lahko tvega nastop na domačem prizorišču.

Poškodba je, kot kaže, že preteklost, Gajser že razmišlja o naslednjih dirkah za svetovno prvenstvo. Tim pravi, da je počival minimalno in da je takoj, ko je bilo mogoče, začel vaje s fizioterapevtom, kajti ritem na dirkah MXGP je neusmiljen. Antonio Cairoli je trenutno v položaju, ko lahko nadzira tekmece in ne potrebuje nujno zmage, ampak samo konstantno nabiranje točk. Videli bomo, kaj bodo prinesle naslednje dirke, zagotovo bo zanimivo, bo pa znova 'vsa Slovenija' na nogah/pred ekrani Šport TV-ja navijala za mladega pogumneža!

FOTO: Lumen Et Umbra

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story26/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 26/2017

Story 26/2017, od 22. 06. 2017