O, ta znan slovenski par se bo razveselil otroka, to sta javnosti sporočila tako, da sta ganila številna srca

15. 4. 2024
Deli
O, ta znan slovenski par se bo razveselil otroka, to sta javnosti sporočila tako, da sta ganila številna srca (foto: Profimedia)
Profimedia

Take lepe novice so vedno dobrodošle, kajne? Številni se veselijo skupaj z njima.

Gre za par, ki je dobro znan na glasbenem prizorišču. Tim Kores Kori in njegova srčna izbranka Julija se bosta razveselila dojenčka. Nekdanji glasbeni voditelj je dejstvo, da bo postal očka, sporočil na svojstven, a zelo lep način - in takole se je poklonil svoji Juliji.

"Poklon moji dragi ženi in bodoči mami malih Koresov, vem da je nenavadno darilo in reveal tudi, ampak to si je res želela😂😂😂♥️ No, Foter bom, 😂" je zapisal ob videoposnetku, ki je takoj pritegnil veliko pozornosti. V njem svoji soprogi podari tudi nov sesalec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TIM KORES (@timkoreskori)

"Moja Julija me že ene dve leti mrcvari, da ji kupim sesalec, ker najin je ... saj je res katastrofa no, sploh pa zdaj, ko je noseča," na začetku pove Tim. Šel je v trgovino, kupil nov sesalec, ki pa so mu ga zavili. Njegovo Julijo je darilo pričakalo na mizi in sama kar ni mogla verjeti svojim očem.

"Odpri, nosečka," ji je rekel Tim. Ko je odprla paket, kar ni mogla verjeti temu, kar vidi. "Kaj to je robotski? Tri leta sem čakala!" je presenečeno vzkliknila in zaradi sreče so ji tekle tudi solze. Postavna Julija nastopa s Timovo sestro Zalo, skupaj tvorita duo De Liri. Lani sta se Tim in Julija poročila, njuno ljubezensko srečo pa bo zdaj dopolnil nov družinski član ali članica. Tudi v našem uredništvu se pridružujemo iskrenim čestitkam.

Preberite še:

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik